Haberler

Dilenci Ailenin Dramı

Antalya'nın Alanya İlçesinde Geçimini Dilenerek Sağlayan Bir Ailenin Dramı Yürek Burktu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçimini dilenerek sağlayan bir ailenin dramı yürek burktu.

Alanya ilçesinde dilencilik yaparak geçimini sağlayan Zeynep ve Mustafa Y. çifti, 1.5 yaşındaki çocuklarına bakmakta güçlük çekince anne sinir krizleri geçirdi. Eşi ile kavga eden anne, 1.5 yaşındaki oğlunu kucağından yere atarak, "Ben bu çocuğu istemiyorum. Biz bakamıyoruz" diyerek bağırmaya başladı. Sinirli anne, çevredekilere seslenerek, "Çocuğu kim alırsa alsın" derken, gözyaşları içindeki engelli baba sürünerek yerde yatan oğlunu bağrına bastı. Ailenin yaşadığı dram çevrede bulunanları üzdü.

Annenin çocuğunu yerden yere atmasını gören bazı vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polisler, anne baba ve oğullarını alarak Kaymakamlık binasında bulunan Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü'ne götürdü.

Kaymakamlık önünde de münakaşa yapan çift, Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik ile görüştü. 1.5 yaşındaki küçük çocuğun aileden alınarak Antalya'da bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceği öğrenildi.

(RY-AT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title