Haberler

Denizli'ye Mayıs'ta Kar Sürprizi

Güncelleme:

Denizli'de birkaç gündür süren güneşli ve sıcak hava bir anda döndü. Yağmurlu hava yerini kara bıraktı, Mayıs ayındaki kar sürprizi vatandaşları şaşırttı.

Denizli'de birkaç gündür süren güneşli ve sıcak hava yerini dün yağmura bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde gece başlayan kar yağışı ise Mayıs ayında sürpriz yaşattı.

YAĞMUR YERİNİ KARA BIRAKTI

Denizli'nin özellikle Çameli ilçesinde dün başlayan yağmur, gece yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle Mayıs ayında kar yağması bölgede yaşayan vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. Kar kalınlığı 1 santimetreye kadar ulaştı.


TERMOMETRELER SIFIR DERECEYİ GÖRDÜ

Çameli ilçesinin yüksek kesimleri olan Kınıkyeri Mahallesi, Gürsu Yaylacık Dağı ve Akdağ zirvelerinde gece kar yağdı. Bu bölgelerde hava sıcaklığı ise '0' dereceye kadar düştü. Gündüz ise yağış sonrası oluşan beyaz örtü çözülmeye başladı.


BUNDAN SONRA KAR BEKLENMİYOR

Meteoroloji yetkilileri, Denizli kent merkezinde yağışlı havanın aralıklı olarak Cuma gününe kadar süreceğini belirtti. Hava sıcaklığının en yüksek 20, en düşük 10 derece olması bekleniyor. Kar yağışı ise beklenmiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Çameli Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ö..timi:

BEYAZLAR ALTINDA NE GÜZEL DÜGÜN OLURDU BU GÜNE GELINLIGI DENK GELEN VARSA MUTLU OLMU$TUR

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title