Haberler

Çığ Altında Kalan İşçilerin Ailesi Umutlu Bekleyişte (6)

Cesetler MORGDA Çığ altında çıkartılan Muhammet Işıklı ve Can Özyürek'in cesetleri Çaykara Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Cesetler MORGDA

Çığ altında çıkartılan Muhammet Işıklı ve Can Özyürek'in cesetleri Çaykara Devlet Hastanesi'ne getirildi. Cesetlerin ambulanstan çıkarılarak hastane morguna götürülüşü sırasında kordon oluşturan asker ve polisler gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül'den talimat aldıkları öğrenilen güvenlik kuvvetleri ile basın mensupları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Hastane önünde bekleyen Can Özyürek'in annesi Semiha Özyürek ve yakınları ile morga girmelerine izin vermeyen Kaymakam Gül arasında da tartışma çıktı. Kaymakam Mustafa Gül ve savcı, tartışma sonrasında ailenin morga girmesine izin verdi.

Bu arada bölgede çığ altında kalan Lokman Çelik ve Erhan Aslan'ı arama çalışmalarına gece ara verildiği ve yarın devam edileceği bielirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gül Çaykara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title