Haberler

Biz Tek Yürek 'Ten " Çocuk Hakları Günü" Nde Çocuklara Ziyaret

Güncelleme:

BİZ TEK YÜREK Grubu , BM tarafından kabul edilen ve 193 ülke tarafından onaylanan, " 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü " kapsamında ,Çocuk Esirgeme Kurumu'nda düzenlediği etkinlikte çocukların yanındaydı!.

25 kişilik bir heyet ile BİZ TEK YÜREK Grubu,193 ülke tarafından onaylanan, " 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü " nedeniyle, Çocuk Esirgeme Kurumunda düzenlediği etkinlikte(4-5 ) ve (5-6 ) Yaş guruplarından oluşan karma 150 küçük çocuğu ziyaret edip,onlarla birlikte yarım gün geçirdi.

BİZ TEK YÜREK Grubu Kurucusu Murat Bektaş açıklamasında Etkinliğimizi "Dünya Çocuk Hakları Günü"nde, Çocuk Esirgeme Kurumunda gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduk. Gönüllümüzden oluşan,palyaço, DJ , yüz boyama, karaoke gibi aktiviteler ile çocukları eğlendirerek çok güzel vakitler geçirdik. Çocukluğumuzun simgesi olan elma şekeri ,mısır patlağı ve pamuk şekerlerimizden 150'şer adet getirip, çocuklarımıza ikram ettik, Haydi hep birlikte Tek Yürek olalım! sloganıyla çıktığımız yolda ,burada da, sevgiye muhtaç kalplere ulaşmanın heyecanını taşımaktayız." DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ " Çocuklarımıza kutlu olsun.!" Dedi

Gruptaki arkadaşları adına bir açıklama yapan Nagihan Gülerman da "Hayat çocuklarla renklenmektedir.Arkadaşlarımızla burada olmaktan çok mutlu olduk,tüm çocuklara, yaşamlarının sevgi ve barış dolu olmasını dilerim" dedi.

Grupta yer alan (ZEYÇED) Zeytinburnu - Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ,(TSD)Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi ve (İSÖS ) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gündüz " Yarınlarımız,umudumuz çocuklarımıza ,büyümeleri için ihtiyaçları olan ilgi,sevgi ve şefkat götürdük.küçük dokunuşlarımızla, gülüşlerinin tadına vardık.Yarım günümüzü birlikte oyunlarla geçirdiğimiz çocuklardan ayrılmamız biraz zor oldu.Mahsurlu olacağını düşündüğümüzden çocukları fotoğraf karesine almadığımız, mutluluk fotoğraflarımızı da çekerek ayrıldık.Emeği geçen başta kurucumuz Murat Bektaş olmak üzere, tüm " BİZ TEK YÜREK "Grubundaki güzel kalpli arkadaşlarıma ve yanımızda olan gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çocuk Hakları Günü İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title