Haberler

Gaziantep'te İplik Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında yangın çıktı.

2. Organize Sanayi Bölgesi Muammer Aksoy Bulvarı'ndeki tekstil fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yaklaşık 3 saat önce tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabasına rağmen devam ediyor.

VALİ ATA, AÇIKLAMA YAPTI

Olay yerine gelen Gaziantep Valisi Erdal Ata, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu ile birlikte incelemelerde bulundu. İtfaiye ekipleri ve fabrika yetkililerinden bilgi alan Vali Ata, basın mensuplarını konuyla ilgili bilgilendirdi. Vali Ata, yangının bir kıvılcımdan çıktığını ifade ederek, "Yangının bir kıvılcımdan kaynaklandığını biliyoruz ancak bunun makinelerden mi, elektrikten mi, yoksa başka bir durumdan mı çıktığı tam net belli değil. Gaziantep'te ne kadar itfaiye ekibi varsa şuanda hepsi burada ve yangına müdahale ediyor. Zararı da şuanda tespit etmek mümkün değil. Yangın tamamen söndürüldükten sonra tespit çalışmaları yapılacak" dedi.

ZARAR ÇOK BÜYÜK

33 bin metrekare alan üzerine kurulu fabrikanın 10 bin metrekare alan üzerinde bulunan deposunun tamamen yandığı ve zararın trilyonları bulacağı tahmin ediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Cahit Nakıboğlu Erdal Ata Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title