Haberler

Başkan İHA Temsilcilerini Ağırladı

Güncelleme:

İHA Ege Bölge Temsilcisi Yusuf Kahraman, Bölge Koordinatörü Özcan Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Kahraman ve Aydın, yeni bir yapılanmaya giden haber ajansı hakkında Başkan Ergün'e bilgi verdi.

İhlas Haber Ajansı Ege Bölge Temsilcisi Yusuf Kahraman, İHA Bölge Koordinatörü Özcan Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Ergün'e teşekkür eden Kahraman ve Aydın, ziyareti hem tanışmak hem de haber ajansına ilişkin kendisine bilgi vermek için gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bölge temsilcisi Kahraman, 'İhlas Haber Ajansı, gelişen teknoloji ve iletişim ağı karşısında kurum olarak yeni bir sürece girdi. Türkiye'deki haber ajansı platformunda güçlü bir yer edinen İhlas Haber Ajansı olarak, bu değişimi sizlerle paylaşmak istedik' dedi.

Belediye Başkan Ergün de kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Halkın haber alma kaynağı olan sizler önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi gelişen dünyada yenilenmek gerek. Bu zamana kadarki başarılarınız için tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İhlas Haber Ajansı Cengiz Ergün Özcan Aydın Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title