Haberler

Başbakan Davutoğlu: Herkes Yaptıklarının Hesabını Görecek (2)

Belediye VE VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, kongrenin ardından Belediye ve Valiliği ziyaret etti.

Belediye VE VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kongrenin ardından Belediye ve Valiliği ziyaret etti. Davutoğlu, Valiliğin çevresinde polis bariyerlerinin arkasında bekleyen vatandaşlara otobüsün üzerine çıkarak kısa bir selamlama konuşması yaptı. Davutoğlu, Elazığ'ın evliyaların, fatihlerin ve alimlerin şehri olduğunu belirterek, "Biz de onların huzuruna gelerek dualarınızı almaya geldik. Elazığ dualarını hiçbir zaman bizden eksik etmedi. Biz de her zaman Elazığ'ın hizmetinde olacağız. Başta 6-7 Ekim provokasyonlarına alet olmadığı ve dur dediği için Elazığ halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na, Valilik girişinde küçük çocuklar, çiçek verdi. Valilik'te basına kapalı gerçekleşen görüşmeden sonra Davutoğlu ve beraberindekiler, yeniden Başbakanlık otobüsüne binerek Elazığlılar'ı selamladı. Bu arada Başbakan'ın eşi Sare Davutoğlu, kendilerine el sallayan Elazığlılar'dan iki elini yana açarak, kendilerine dua etmelerini istediği görüldü.

Başbakan Davutoğlu, beraberindekilerle birlikte; eski Devlet Bakanı Ahmet Cemil Tunç'un bir süre önce vefat eden babası Seyda Molla Bahri adına yaptırılan türbeyi ziyaret etmek üzere, havaalanı yolu üzerindeki asri mezarlığa gitti. Başbakan Davutoğlu'nu taşıyan otobüs, mezarlığa giremediği için otobüsten inen Davutoğlu, Vali Ömer Faruk Koçak'ın makam arabasına binerek, mezarlığa girmek zorunda kaldı. Gazetecilerin alınmadığı ziyaret sırasında Başbakan korumalarından bazıları, Davutoğlu'nu taşıyan makam aracını kaybetti. Bir süre bekleyen korumalar, telsizlerle koruma arkadaşlarına ulaştığı görüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler, saat 15.15'te Adıyaman'a gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title