Haberler

Balıkesir'de Ev Yangını

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bir evde çıkan yangın binayı küle çevirdi.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bir evde çıkan yangın binayı küle çevirdi. Evin yakınında bulunan camiyi tehdit eden yangına orman müdürlüğüne ait arazözler müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey ilçe merkezindeki yangın İstasyon Mahallesinde meydana geldi. Saat 21.30 sıralarında Yaşar Kanar'a ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen bir yangın meydana geldi. İçi ahşap olan binayı kısa sürede saran alevleri gören vatandaşlar hemen İtfaiyeyi aradı. İstasyon Camisinin bitişiğindeki evde başlayan yangın kısa sürede tüm evi sararken alevler camiyi de tehdit etti. Mahalle sakinleri yangının camiye sıçramaması için büyük çaba harcadı.

AYNI ANDA 3 YERDE YANGIN

İstasyon Mahallesi'nde başlayan yangın öncesi Dursunbey'e bağlı Kavacık Köyünden yangın ihbarı alan itfaiyeciler Kavacık köyündeki yangına Dursunbey'e bırakılan itfaiye aracını sevk ettiler. Kepsut'ta iki gündür süren orman yangının da bulunan diğer itfaiyelerin ilçede olmaması büyük sıkıntıya yol açtı. Dursunbey İtfaiyesine ait bir arazöz yangına müdahale ederken arızalandı. Araçta yaşanan teknik aksaklık nedeni ile kısa süre yangına müdahale edilemedi. Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'ın Orman Bölge Müdür yardımcısı ile yaptığı görüşmenin ardından, Kepsut'taki yangın sebebi ile o anda şans eseri Dursunbey'de bulunan Bursa Bölge Orman işletmesine ait bir arazöz olay yerine sevk edildi. Alevlere müdahale eden Orman ve Belediye itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldılar.

Bu arada evin sahibi Yaşar Kanar ve eşi Sefiye Kanar'ın sezonluk işleri dolayısıyla evlerinde olmadıkları öğrenildi. Yangının İstasyon Camisine sıçramadan söndürülmesi herkesi rahatlatırken, soğutma çalışmaları uzun süre devam etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Dursunbey Kepsut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title