Haberler

Bakan Eker, Bakan Çağlayan ve Modacı Saraç'ın Boy Ölçüsünü Aldı

Bursa'da Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Bursa'da Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. Renkli ve esprili konuşmaların geçtiği ziyarette Eker, eline aldığı mezura ile Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın yanına gitti. Mezurayı Bakan Eker, Bakan Çağlayan'ın boynuna asarken esprili yaklaşan Bakan Çağlayan, Boyumun ölçüsünü mü alacaksın diye sordu. Bursa'da çeşitli programlara katılmak üzere gelen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkez Osmangazi İlçesi'nde eğitim ve öğretim veren Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. Modacı Faruk Saraç'ın da hazır bulunduğu ziyarette bakanlar okulu gezip, öğrencilerle sohbet etti.Bakanlar, okulun üçüncü katında öğrencilerle tecrübelerini paylaşırken, esprili diyaloglar da yaşandı. Modacı Faruk Saraç, okulu ilk olarak açtığında modanın 'Oxford'u dediğini ve Avrupa arenasında görmek için çalıştıklarını söyledi. Bu sırada Bakan Eker, Saraç'ın yanına gelerek, mezura ile modacının ölçüsünü aldı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Modacı Saraç ise, Roba alıyor hepimizin tarzı var. Vücut dili var. Bakış açısı var dedi.Daha sonra konuşan Bakan Çağlayan ise kendisinin de 1966 yılında terzide çalıştığını belirterek, 8 yaşında çıraklık yaptığını ve yüksük alıp dikiş yaptığını söyledi.

Bakan Çağlayan konuşurken yanına giden Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Eker, elindeki mezurayı bakanın boynuna astı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Bakan Çağlayan, Boyumun ölçüsünü mü alacaksın diye espri yaptı.

Keyifli dakikaların yaşandığı anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in Bakan Çağlayan için Ustası, 'senden modacı, tasarımcı olmaz' demişö sözlerine Bakan Çağlayan ise Ben şimdi ekonomi tasarlıyorum karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Faruk Çelik Faruk Saraç Çağlayan Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title