Haberler

Aydınlılar Oyunu Sabah Erken Saatlerde Kullandı

Aydın'da Etkili Olan Çöl Sıcakları Nedeniyle Aşırı Sıcaktan Etkilenmemek İçin Vatandaşlar Oylarını Sabah Erken Saatlerde Kullandı. Sabah Saat 08:00'den İtibaren Sandıkların Kurulduğu Bölgelerde Yoğunluk Yaşandı.

Aydın'da etkili olan çöl sıcakları nedeniyle aşırı sıcaktan etkilenmemek için vatandaşlar oylarını sabah erken saatlerde kullandı. Sabah saat 08:00'den itibaren sandıkların kurulduğu bölgelerde yoğunluk yaşandı.

Sabah erkenden görevliler tarafından her sokağın giriş çıkışlarına o sokağın oy kullanacağı sandık numarası ve sandığın bulunduğu yeri açıklayan kağıtlar asıldı. Aydın Meteoroloji Müdürlüğü tarafından radyo ve televizyonlar aracılığı ile hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bildirildi. Uyarılar üzerine vatandaşlar öğle sıcağına kalmamak için sabah erken saatlerde oy kullanacakları sandık merkezlerine akın etti. Uzun kuyruklar oluşturan seçmenler dakikalarca sıra bekledikten sonra oy

kullanabildi. Yeni doğum yapan bayanlar ise oy kullanmaya bebekleriyle birlikte geldi. Saat 11:30'dan sonra oy kullanılan merkezlerde yoğunluk azaldı. Aydın'da seçimlere katılımın yüksek olması bekleniyor.

(İK-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title