Haberler

Ayağına maske ipi dolaşan yaralı martının imdadına polis ekipleri koştu

Güncelleme:

Ayağına maske ipi dolaşan yaralı martının imdadına polis ekipleri koştu Sakarya'nın Serdivan ilçesinde ayağına maske ipi dolaştığı için yaralanarak uygulama noktasına düşen ve sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan martının yardımına polis ekipleri koştu.

Ayağına maske ipi dolaşan yaralı martının imdadına polis ekipleri koştu

SAKARYA - Sakarya'nın Serdivan ilçesinde ayağına maske ipi dolaştığı için yaralanarak uygulama noktasına düşen ve sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan martının yardımına polis ekipleri koştu.

Alınan bilgiye göre, Serdivan ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında uygulama noktasına yaralı halde düşen ve sokak hayvanlarının zarar vermeye çalıştığı martının yardımına polis ekipleri koştu. Ayağına maske ipleri dolaştığı için yaralanan martı, ekipleri tarafından Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne götürüldü. Martıya büyük ölçüde zarar veren ve derisine kadar işleyen maske ipleri, sağlık görevlileri tarafından büyük bir titizlikle çıkarıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan yaralı martı sağlığına kavuşana kadar polis ekiplerinin gözetimi altında kalacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title