Haberler

Arkasspor'da Aynı Senaryo

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi şampiyonu Arkasspor, 2012-13'te olduğu gibi yine zafere ulaşan kadroyu koruyamadı.

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi şampiyonu Arkasspor, 2012-13'te olduğu gibi yine zafere ulaşan kadroyu koruyamadı. İzmir ekibinde geride bıraktığımız sezon forma giyen pasör Mustafa Ramazanoğlu, smaçörler Kanadalı Perrin, Fransız Tillie, Kübalı Marshall, Kanadalı pasör çaprazı Schmitt, libero Hasan Yeşilbudak, pasör çaprazı Ufuk Minici ve smaçör Halil Yücel takımdan ayrıldı. Orta oyuncu Erhan Dünge'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Erhan da büyük ihtimal ayrılacak.

Kadrosundaki 8 oyuncusuyla vedalaşan mavi beyazlıların geçen sezon 7-8 milyon TL'yi bulan bütçesini, 5-6 milyon TL'ye düşürdüğü iddia edildi. Arkasspor, 2012-13'te de şampiyon olduktan sonra kadrodan Emin, Burutay, Agamez, Bravo, Duff, Hansen, Simac ve Ahmet'le yollarını ayırmıştı. İzmir temsilcisi dış transferde şimdiye kadar Fransız pasör çaprazı Antonin Rouzier, ABD'li pasör Kawika Shoji, Brezilyalı smaçör Mauricio Borges ve Beşiktaş'tan libero Ahmet Karataş'la anlaştı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karataş Marshall İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title