Haberler

Altınordu'da "Benim Babam 10 Numara" Etkinliği

"babalar Günü", Altınordu'nun Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde farklı bir etkinlikle kutlandı.

"babalar Günü", Altınordu'nun Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nde farklı bir etkinlikle kutlandı. "Benim Babam 10 Numara" ismi verilen etkinlikte futbol okulu öğrencileri, babalarıyla bir araya gelip maç yaptı.

100'e yakın baba-oğulun sahadaki mücadelesi, ortaya birbirinden güzel görüntüler çıkardı. Yaklaşık 3 saat devam eden etkinlikte zaman zaman çocuklar, saha kenarından babalarına taktik verdi. Günün anısına, etkinliğe katılan baba, çocuk ve annelerin el izleri alınıp sergilenirken, herkese üzerinde "Benim Babam 10 Numara" yazan tişörtler dağıtıldı, bol bol fotoğraf çekimi yapılıp bu özel gün ölümsüzleştirildi. Son derece neşeli ve coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Altınordu Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Gizem Kaleli, "Bu etkinliği oluştururken temel amacımız, baba ile çocuk arasındaki uyumun, sahaya da yansımasını sağlamaktı. Maçlar gerçekten çok keyifli geçti. Ailelere güzel bir gün yaşattığımıza inanıyoruz" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title