Haberler

'Abdullah Abi Kurtar Beni'

Arkadaş Ortamında Tanıştığı Evli Âşığından Zulüm Gören Genç Kız, Köşk'ten Yardım İstedi.

Arkadaş ortamında tanıştığı evli âşığından zulüm gören genç kız, Köşk'ten yardım istedi. Gül, kız ve ailesini korumaya aldırdı.

"UYGUNSUZ POZLAR"

İstanbullu F.Ü. "Değerli Abdullah Abiciğim" diye başladığı mektubunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e şunları yazdı: "Arkadaş ortamında tanıştık. Ayrılmak istedim. Dövdü. Çek-senet imzalattı. Şantaj için uygunsuz pozlarımı çekti."

"ABİLİK BEKLİYORUM"

Tehdit ve taciz yüzünden savcılığa suç duyurusunda da bulunduğunu belirten kızın "Sizden abilik bekliyorum" diye biten mektubu üzerine Gül, İstanbul Valiliği'ne talimat verdi. Valilik, kızı ve ailesini korumaya aldı.

Evli ve psikopat sevgilisini Çankaya'ya şikâyet etti!

İstanbul'da evli sevgilisinden sürekli dayak yiyen ve uyuşturucuya alıştırılan genç kız Cumhurbaşkanı Gül'den yardım istedi. Gül talimat verdi. Genç kız oruma altına alındı.

İSTANBUL'da F.İ.'ye âşık olduktan sonra hayatı alt üst olan F.Ü. isimli genç kız Çankaya Köşkü'ne mektup yazıp Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardımistedi. F.Ü. "Değerli Abdullah abiciğim" diye başladığı mektubunda F.İ.'nin evli olduğunu kendisinden gizlediğini, ayrılmak istediğinde şiddetemaruz kaldığını yazdı. Genç kız F.İ.'nin kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, binlerce liralık çek-senet imzalattırdığını ve esrar içirdikten sonra uygunsuz görüntülerini çektiğini öne sürdü. Başına gelenleri öğrenen ailesinden yardım göremediğini ve çaresiz kaldığını yazan F.Ü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den kendisine yardımcı olmasını istedi.

'RESİMLERİMİ ÇEKTİ'

F.Ü. "Dizüstü bilgisayarına baktığımda, esrar alıp sarhoşken yatakta fotoğraflarımı çekmiş olduğunu gördüm. Meğer bunları internette yayımlamak için hazırlamış. Bilgisayar çalınır diye denize attım. Etrafımdaki herkesi psikopatlığıyla korkutarak sindirdi. Sizden abilik ve babalık bekliyorum" sözleriyle mektubunu noktaladı.

'SAHİP ÇIKIN'

Habertürk'ün haberine göre, Cumhurbaşkanı Gül de genç kızın çaresizliği karşısında duyarsız kalmadı. Gül, Genel Sekreter Yardımcısı Fahri Kuz aracılığıyla İstanbul Valiliği'ne talimat verdi. Tehdit ve taciz edilen genç kızın Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Köşk, can güvenliği endişesi taşıdığı gerekçesiyle genç kıza ve ailesine sahip çıkılmasını istedi. İstanbul Valiliği de köşkün bu uyarısı üzerine, genç kızı ve ailesini korumaya aldı.

İŞTE O MEKTUP

"Sayın Abdullah Gül, değerli abiciğim... 3 yıl önce bir arkadaş ortamında F.İ. ile tanıştım. Tam evlenmek üzereyken, evli olduğunu öğrendim. Bırakmak istedim, 'beni bırakma' diye yalvardı. Kafam karıştı. Kafama takılan soruların cevabını bulmak için aynı eve taşındık. Bana, 'çek bir kere zararı olmaz' diye esrar içiriyordu. Daha sonra beni dövmeye başladı. İhbar edeceğimi anlayınca, beni yolda araçtan attı. Jandarmaya sığındım. Bir çek davası ve benim jandarmadaki şikayetim birleşince tutuklandı. Kurtuldum derken de bir yandan da üzülüyordum. İyi de olsa kötü de olsa bir insan diye. Görüş günlerinde yalnız bırakmıyordum. Yüz yüze görüş günlerinin birinde, bir avukata 15 bin TL borcu olduğunu söyleyip ödememi istedi. 2.5 bin TL nakit ödedim, 12.5 bin TL de senet imzaladım. 12 bin liralık senete de haciz geldi. Cezaevindeyken ben de kalan cep telefonu ve dizüstü bilgisayarına baktığımda ise esrar alıp sarhoşken yatakta çektiği kendi resimlerimi gördüm. Meğer bunları internette yayımlamak için hazırlamış. Telefon ve bilgisayar evimizden çalınır diye denize attım. Aklımı toparlayamıyorum. O, etrafımdaki herkesi psikopatlığıyla korkutarak sindirdi. Sizden abilik ve babalık bekliyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title