Haberler

24. Cumhurbaşkanlığı Kupası Sahibini Ankara'da Bulacak

24. Cumhurbaşkanlığı kupası sahibini Ankara'da bulacakFenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, hayatını kaybeden Mehmet Can Öztürk için üzüldüğünü belirttiHatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş "40 dakika sonunda kupa varBasketbolda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupa maçı yarın Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

24. Cumhurbaşkanlığı kupası sahibini Ankara'da bulacak

Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, hayatını kaybeden Mehmet Can Öztürk için üzüldüğünü belirtti

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş "40 dakika sonunda kupa var

Basketbolda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupa maçı yarın Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Bugün düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ve oyunculardan Melisa Korkmaz ile Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ve oyunculardan Tuğba Oral ve takım temsilcileri katıldı.

Toplantı, hayatını kaybeden Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk için yapılan 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.

İlk olarak söz alan TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, yarın yapılacak karşılaşmanın Ankaralı basketbolseverlere keyifli dakikalar geçireceğine inandığını söyledi.

Her iki takıma da başarılar dileyen Akgün, sakatlık yaşanmadan keyifli bir maç olması ve hak edenin kazanması temennisinde bulundu.

Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, hayatını kaybeden Mehmet Can Öztürk için üzüntüsünü dile getirdi.

Basketbolun güzelliklerini konuşmak için toplanmalıydık ama hayatın öbür yüzü ortaya çıktı. diyen Dikeolakos, Mehmet Can Öztürk'ün ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu olayın karşısında yarınki maç ve hazırlıklar ikinci plana düştü. Gündemimiz tamamen kaybettiğimiz arkadaşımız. dedi.

Dikeolakos, her iki takıma da başarılar dileyerek, Sadece akıllarda güzel kalacak bir karşılaşma oynamayı umuyorum. ifadesini kullandı. Fenerbahçeli basketbolcu Melisa Korkmaz, geçen sene Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak şanslı bir sezon başlangıcı yaptıklarını vurgulayarak, Geçen sezonu 3 kupayla tamamladık. Bu sene de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak camiaya armağan etmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı sahaya yansıtarak, kupanın sahibi olmayı hedefliyoruz. diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Başda üzüldüğünü ifade ederek, Ankaralı basketbolseverlere keyifli bir maç izleteceklerine olan inancını vurgulayan Baş, 40 dakika sonunda bir kupa var. Elimizden geleni yapmak ve kazanmak istiyoruz. değerlendirmesinde bulundu.

Oyunculardan Tuğba Oral ise yarın sahadan mutlu bir şekilde ayrılmayı istediklerinin altını çizerek, şunları söylediFenerbahçe gibi tecrübeli bir takıma karşı mücadele edeceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik, bunu yarın sahaya yansıtarak kupayı Hatay halkına götüreceğimize inanıyoruz. Fenerbahçe'ye de başarılar dilerim.

Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, yarın saat 19.00'da Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title