Haberler

2. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması" Başladı

Yarışmanın bu yılki teması "Cam Ambalaj, Sağlıklı Ambalaj" olarak belirlendi.

Camı en sağlıklı ambalaj malzemesi olarak yansıtan afiş tasarımlarının değerlendirileceği  "2. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması" başladı.

Yarışmayı düzenleyen Anadolu Cam firmasından yapılan yazılı açıklamaya göre; bu yılki teması "Cam Ambalaj, Sağlıklı Ambalaj" olarak belirlenen yarışmaya, Türkiye genelinde üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencileri katılabilecek.

Son başvuru tarihi 14 Mart olarak belirlenen yarışmanın birincisi 7 bin 500 lira, ikincisi 5 bin, üçüncüsü ise 2 bin 500 liralık ödülün sahibi olacak. Ayrıca, yarışmada 3 kişiye de 1500 liralık mansiyon ödülü verilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayımlanmış afişler kabul edilmeyecek. Sadece özgün çalışmaların yer alabileceği yarışmaya, her katılımcı en fazla 2 afişle katılabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Cam Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title