Haberler

15 Bin Liseliye Işık Oldu

Güncelleme:

Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerleri Osman Hamdi Bey Sahnesi'nde düzenlenen programla sona erdi.

Pamuk Ayna 15 Bin Liseliye Işık Oldu

Gebze Belediyesi'nin ilçedeki lise gençliğini bağımlılık yapıcı maddelere karşı bilinçlendirerek korumayı amaçlayan Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerleri Osman Hamdi Bey Sahnesi'nde düzenlenen programla sona erdi. 12 gün süren seminerlerin kapanışında gençlere seslenen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sizlere çok önem veriyoruz. Çünkü sizler ülkemizin ve milletimizin geleceğisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Ülkemizi sizlerle birlikte en iyi, en itibarlı yerlerde görmek istiyoruz" dedi.

EN BÜYÜK GENÇLİK PROJESİ

Gebze'deki 26 liseden yaklaşık 15 bin öğrenciye ulaşan proje Gebze'de bugüne kadar gerçekleştirilen en geniş kapsamlı gençlik projeleri arasında yer alıyor. Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan'ın öncülüğünde yürütülen projeye sanatçılar Haluk Piyes ve Aykut Kuşkaya ile birlikte çok sayıda sinema, tiyatro ve ses sanatçısı da destek verdi.

KÖŞKER'DEN GENÇLERE: RUHUNUZU PARLATIN

Pamuk Ayna seminerleriyle Gebze'de büyük bir gençlik kitlesine ulaşarak, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara karşı mücadelede önemli bir adım attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bu proje gençlere verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Gençlerimiz çok kritik yaşlarda bulunuyor. Hayat pembe dizilerde sunulan hayat gibi değil. Çok acı yönleri de var. Gençlerimizi bekleyen tehlikeler var. Gençlere sesleniyorum. Ruhunuzu parlatın. Ruhunuzu temiz tutun. Ruhunuzu ancak iyi insanlarla arkadaşlık kurarak parlatabilirsiniz. Sizleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak olan iyi arkadaş çevresidir" diye konuştu.

VOLKAN SEVERCAN: HEYECAN VERİCİ BİR PROJE

12 gün süren seminer dizisinin son programına Çocuklar Duymasın dizisinin Zero Erkek Tuna karakterini canlandıran dizi ve tiyatro sanatçısı Volkan Severcan da katılarak gençlere nasihatlarda bulundu. Bu kadar geniş çaplı ve önemli bir projenin parçası olmaktan ve ona destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Volkan Severcan, "Bağımlılık dünyanın en kötü, en fena şeylerinden birisi. Sigara denilen illet de her şeyin başlangıcı. Onun için öncelikle sigaradan uzak durun. Bir kere başladınız mı geri dönüşü zor olur" dedi.

Sanatçı Volkan Severcan ilk defa geldiği Osman Hamdi Bey Sahnesi'ni çok beğendiğini belirterek, "Bu sahne müthiş, burada oynamak istiyorum. Bağımlılıkla mücadeleye tiyatroyla destek vermekten mutluluk duyacağım" diye konuştu.

Atatürk Lisesi öğrencilerinin katıldığı Pamuk Ayna seminerlerinin sonuncusu Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan ve sanatçı Haluk Piyes'in sunumunun ardından Aykut Kuşkaya'nın gençlere verdiği müzik ziyafetiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Hamdi Bey Volkan Severcan Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title