Haberler

    101 Aksaçlı'ya Almanya'dan destek

    Güncelleme:

    Bazı Alman sivil toplum örgütleri Aksaçlılar grubuna destek vermek için 6 Ekim Salı günü Berlin'de düzenleyecekleri bir basın toplantısında, Akdeniz'de barış ve Türkiye'deki demokratlara destek çağrısında bulunacaklar.

    Bazı Alman sivil toplum örgütleri Aksaçlılar grubuna destek vermek için 6 Ekim Salı günü Berlin'de düzenleyecekleri bir basın toplantısında, Akdeniz'de barış ve Türkiye'deki demokratlara destek çağrısında bulunacaklar.

    Çağrıyı yapacak sivil toplum örgütleri arasında PEN Almanya, Alman Yayıncılar Birliği, Alman Gazeteciler Sendikası gibi kuruluşlar var.

    Alman sosyal demokrat partisi SPD'nin merkezinde yapılacak basın toplantısını Yeşiller Partisi eski eş başkanlarından Cem Özdemir yönetecek ve toplantıya bazıları internet üzerinden olmak üzere, Fatih Akın, Orhan Pamuk, Aslı Erdoğan, Zülfü Livaneli, Oya Baydar, Günther Wallraff, Can Dündar ve Banu Güven gibi isimler katılacak.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Berlin Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title