Haberler

Gümüşhane Belediyesi 2 Yılda 32 Çocuk Parkı Yaptı

Gümüşhane (İHA) Gümüşhane Belediyesi, 32 yeni çocuk parkı yaparak, kenti çocuk parklarıyla donatmaya devam ediyor.

Son 2 yılda 32 yeni çocuk parkını şehre kazandıran Gümüşhane Belediyesi, 56 çocuk parkını da yeniledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu parklarda yeni modern çocuk oyun grupları kullanılarak daha güvenli ve fonksiyonlu bir oyun alanları oluşturduklarını ifade etti.

Başkan Çimen, her mahalleye park ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydederek, "Belediye olarak şehrimizin hemen hemen her noktasına yeni parklar yaptık. Bazı köylerimizden gelen talepleri de değerlendirerek bu bölgelerde de çocuklarımız için park yaptık. Her mahalleye park ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocuklarımızın doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdik. Aynı zamanda okul bahçelerine de birçok park yaptık. Parkları yaparken sıradan parklar yapmadık. Modern oyun alanları bedensel aktive ve hayal güçleri geliştirebilmeleri için farklı oyun gruplarını kullandık. Şehrimizin coğrafik koşullarının kısıtlı olmasını mazeret bilmeden olabildiğince her noktaya dokunmaya çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ercan Çimen Gümüşhane Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title