Haberler

Gülben Ergen, Müge Anlı'ya Küfür Eden Beşiktaş Taraftarına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Şarkıcı Gülben Ergen, Beşiktaşlı taraftarın küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı'ya destek verdi: Taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına büyük ayıp ediyor.

Beşiktaş taraftarının, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından canlı yayında Tolga Zengin'e tepki gösteren sunucu Müge Anlı'ya küfürlü tezahüratları üzerine şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"KABALIĞIN ALASI"

Gülben Ergen, twitter'dan "Koca bir taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına ne büyük ayıp ediyor! Şiddetin, kabalığın alası..." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Gülben Ergen'e de sosyal medyada tepki gösterildi.

Şarkıcı Gülben Ergen'e cevap veren bazı taraftarlar "Tolga Zengin'in ölmüş annesi kadın değil miydi? Tolga'nın annesine küfür edilirken neredeydiniz? Boşuna duyar kasmayın." şeklinde ifadeler kullandı.

MÜGE ANLI NE DEMİŞTİ?

"Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman bunların meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip güzel güzel seyirler yapabilelim."

Gülben Ergen, Müge Anlı'ya Küfür Eden Beşiktaş Taraftarına Tepki Gösterdi

Gülben Ergen, Müge Anlı'ya Küfür Eden Beşiktaş Taraftarına Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Gülben Ergen Müge Anlı Beşiktaş Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (89)

Kartal:

Sende kaşinıyorsun anlaşılan.

18
8
yanıtYanıtla
CCC06CCC:

SEN KENDİ AYIPLARINDAN KURTUL ÖNCE

21
4
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

MÜGE ANLI DÜŞÜNMEDEN KONUŞUYORSUN TARAFTAR ORAYA GELİYOR DİYE PARA KAZNIYORSUN DİYORSUN SENİN PROGRAMINIDA MİLYONLARCA BJK LI İZLİYOR OBJEKTİF OLAMADIN TUTTUĞUN TARAFI BELLİ EDİP AVUKATLIK YAPTIN

14
7
yanıtYanıtla
hakan kaya:

taraftar bu herkese kufreder dimi muge anlı. anlayışlı ol

10
10
yanıtYanıtla
Kartal:

Gülben ayıbın nerde olduğunu sen daha iyi bilirsin.

18
1
yanıtYanıtla
Leyla:

Gulben sen sutten cikmis ak kaşikmisin

17
1
yanıtYanıtla
BOZLAKÇI:

BU TAM BİR TAHTA KAŞIK LEYLA EVLAT OLSA SEVİLMEZ

yanıt4
yanıt0
40.........:

KÜFÜRE KABALIGA BİZDE KARŞIYIZDA. . . . AYIP DEMEK SANA HİÇ UYMAMIŞ AYIBIN KIRALINI SEN YAPIYORSUN KÖR KENDİNİ GÖRMEZMİŞ

17
1
yanıtYanıtla
sen kimsin:

sen kimsin gulben. vatan hainlerinide savundun sen.

14
3
yanıtYanıtla
eski futbolcu:

Müge anlı ne dedi siz futbolcusunuz parayı taraftar sayesinde kazanıyorsunuz siz saldıramazssınız taraftar istediğini der böyle ahmakça bi açıklamanın cevabıda sende televizyoncusun izleyici sayesinde para kazanyosun al ozaman dedi verdi küfürü şimdi anlamıştır hatasını müge hanım

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title