Haberler

    Giresunspor 6 Oyuncuyla Sözleşme İmzaladı

    Güncelleme:

    Kulüp binasında düzenlenen törende yabancı futbolcular Said Idazza ve William Sery'nin yanı sıra geride kalan sezon Adanaspor'da forma giyen Emre Uğur Uruç, Manisaspor'da görev yapan Kağan Miray Bağış, Şanlıurfaspor'da oynayan Yasin Ozan ve Altınordu'da top koşturan Uğur Arslan Kuru ile sözleşme imzalandı.

    İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, sezon öncesi yeni ve güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

    "ÖNCELİĞİMİZ YENİ BİR TAKIM OLUŞTURMAK"

    Giresunspor'a uyum sağlayacak ve kulübü hedeflerine taşıyacak isimlerle anlaşma hedefinde olduklarına vurgu yapan Bozbağ, "Önceliğimiz yeni bir takım oluşturmak. 14 Ağustos'ta başlayacak lige hazır olabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bir yol haritası çizdik ve bu doğrultuda hızla yola devam ediyoruz." diye konuştu.

    Bozbağ, transfer edilen oyunculardan Yasin Ozan ile bir, diğer 5 futbolcuyla da ikişer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Yeni takım kuruyoruz. Yeniden oluşturmak kolay değil. Değişimin şart olduğunu düşündük. Bu şehre uyum sağlayacak oyuncuları almaya devam edeceğiz. Ben sadece sabır istiyorum. Bu takım güzel şeyler yapacak." ifadelerini kullandı.

    MEVCUT YABANCILARIN DURUMU DEĞERLENDİRİLİYOR

    Ukraynalı futbolcu Dmytro Korkishko ile dün itibarıyla yollarını ayırdıklarını dile getiren Bozbağ, mevcut kadrodaki diğer yabancı oyuncuların durumlarını ise değerlendirdiklerini söyledi.

    Mustafa Bozbağ, yabancı futbolcu transferinde önceliklerinin forvet olduğunu, bu yöndeki arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Bozbağ Giresunspor Yasin Ozan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
    500

    Yorumlar (1)

    yürübe:

    ah be bi çıkamadınız süper lige

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title