Haberler

Gençlerbirliği kalecisi Übeyd Adıyaman, 6 gol yediği maçtan sonraki tepkilere sert çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup ettiği mücadelede yediği hatalı gollerin ardından gündem olan 23 yaşındaki kaleci Übeyd Adıyaman, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Genç kaleci, kendisine yapılan "şikeci" ithamlarına tepki gösterdi ve "Ben babasız buralara kadar geldim. Lütfen kendinizi benim yerime koyun" ifadelerini kullandı.

Süper Lig kariyerinde ilk maçına Galatasaray karşısında çıkan 23 yaşındaki Übeyd Adıyaman, maçın ardından Instagram hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajda eleştirilere cevap veren kaleci, üzgün olduğunu belirtti.

İşte Übeyd'in yaptığı açıklamanın tamamı;

Öncelikle herkese hayırlı geceler sağlıklı günler dilerim. Bugün ki aldığımız kötü sonuç ve bana güvenen herkesin güvenini boşa çıkardığım için çok üzgünüm. Yıllarca hayalini kurduğum o an bugün bana nasip oldu.

O anımdaki halimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum, çoğu futbolcu abim ve kardeşlerim bunu yaşamıştır adım gibi biliyorum. Sonucun böyle olmasına en büyük etkenin ben olduğumu da biliyorum. Hiçbir bahanenin arkasına da sığınmayacağım. "Yaşım gençti, ilk maçımdı" gibi cümleler yazmayacağım. Bugünkü yaptığım bütün yanlışlardan, hatalardan dolayı öncelikle bana güvenen herkesten daha sonra tüm futbol camiasına ve futbol sevdalılarına kendi adıma özrü bir borç bilirim.

"BEN BABASIZ BURALARA KADAR GELDİM"

Hepinizden tek tek özür diliyorum. Gündemin böyle olmasına sebebiyet veren benim. Ama şunları da dile getirmek istiyorum. Birçok hayallerle çıkılan maçı bu şekilde bitirmek gerçekten çok acı verici. Maçtan sonra aldığım mesajlar. Anneme, nişanlıma yazılan ağza alınmayacak şeyler söyleyen vicdanlar lütfen kendini benim yerime koysun. Acıtasyon yapmıyorum. Ben babasız, annemin canla başla çalışarak helal para kazanarak bizi büyütmesiyle buralara kadar geldim.

"ELİ AYAĞI TİTREYEN KARDEŞİNİZE ŞİKECİ DİYE DAMGA VURDUNUZ"

Babasız büyüyen, yokluk gören çoğu insan bilir babasız büyümenin ne demek olduğunu. Ben bugün hatamın büyük olduğunu biliyorum ama siz abilerime, kardeşlerime sesleniyorum. İlk maçına çıkan heyecandan eli ayağı titreyen bu kardeşinize şikeci diye damga vurdunuz. Bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Biliyorum çoğu yerde 13-14 yaşlarında alt yapıda oynarken attığım Twittler gündem olmuş. Ben ülkemizi gururla temsil eden bütün büyük takımlarımız için bir çok tweet attım ama herkes işine geldiği gibi yorum yapmış.

"YAZDIKLARIM ÇOCUKLUK HEVESİMDİ"

Yer bildirimlerim gündem olmuş. O tweetleri lütfen attığım tarihte oynadığım maçlara bakarak eleştirsinler. Çocukluk hevesimizdi hepsi, bir çoğumuz da kullanmışızdır. Ama çocukluk zamanımda yazdığım şeyler yüzünden şikeci damgası yemek gerçekten kaldırılacak bir yük değil.

Bunları yazmak zorundaydım. Yazdıklarımdan alınan incinen birileri olduysa tekrardan özür dilerim. Herkese sağlıklı hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ömür dilerim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Übeyd Adıyaman Galatasaray Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (27)

Köylü Murtaza:

1 hatalı gol yersin 2 hatalı gol yersın. bu ne ? 92-93 sezonu!

7
37
yanıtYanıtla
cimbomlu:

o maç meclis araştırma komisyonunda incelendi ve her hangi bir suç unsuru bulunamadı.sadece doping çıktı, o da suç değildi o zaman..

yanıt0
yanıt0
sporcu:

Gençlerbirliği takım olarak dökülmüş cezayı kaleciye kesmişler.

13
7
yanıtYanıtla
MUZZO:

Böyle galibiyetleri şike yoluyla. elde edenler şikeden söz eder. Çünkü herkesi kendileri gibi görürler. Demek ki daha 1-2 hafta önce aldıkları farklı galibiyetler şike ile alındı.

12
6
yanıtYanıtla
EMEKLI GAYETECI:

YUH DAHA LİGİN BAŞI YAHU 11 OYUNCUDAMI ŞİKE YAPTI GOL ATMADI veya ATAMADI. . . DAHA BU GÜNDEN BAŞLARSA BU PİRİNÇ DAHA ÇOK SU GÖTÜRÜR. . . HAYIRLISIç

13
4
yanıtYanıtla
TAMAM:

BUNDAN SONRA 6SAYAR A BABA DİYEBİLİRSİN.

3
7
yanıtYanıtla
Yazık:

Yani Rize maçını izleyip te bu maça şike diyenlerde ne bileyim baya art niyetli.

7
3
yanıtYanıtla
karlıova:

oğlum açık açık şike yapmışsın ama ispatlayamam.

5
4
yanıtYanıtla
imparator:

duygu sömürüsü yapma be oğlum. kaleciliği falan bırak, köyüne dön.

4
4
yanıtYanıtla
6YSAYAR:

SEKİZ ANGARA

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title