Haberler

GİST 2023 ertelendi! GİST ne zaman 2023?

Güncelleme:

Dünyanın en büyük 8 uluslararası oyun ve e-spor fuarından biri olan Gaming İstanbul (GİST)'in ertelendiği duyuruldu. Peki, oyuncuların merakla beklediği oyun ve espor fuarı GİST 2023 ne zaman yapılacak? Gaming İstanbul 2023 ne zaman? Detayları haberimizde...

Her yıl oyunseverleri bir araya getiren oyun ve espor fuar etkinliği Gaming İstanbul'un ertelendiği bildirildi. 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanan Gaming İstanbul 2023 hangi tarihe ertelendi? Gaming İstanbul ne zaman? GİST 2023 ne zaman? İşte detaylar...

GİST NE ZAMAN 2023?

16-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenmesi beklenen Gaming İstanbul, 22-24 Eylül 2023 tarihleri arasında ertelendi.

Yapılan ertelemenin basın açıklamasında ise şu sözlere yer verildi:

"İki turlu Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve fuar izinlerimiz alındıktan sonra açıklanan sınav takvimi sebebiyle oyunseverlerden GIST'in ertelenmesi yönünde yoğun talep alıyorduk.

Gaming İstanbul yönetimi olarak, oyuncuların ve oyun sektörünün daha keyifli bir atmosferde bir araya gelebilmeleri için bu haklı taleplere kulak verdik ve GIST'i 22-24 Eylül 2023 tarihine erteleme kararı aldık.

Bu yeni tarihte İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri sponsorluğunda daha zengin bir içerik ile GIST'i oyunseverlerle buluşturacağız."

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

İstanbul Spor Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title