Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar, Rıdvan Dilmen'i Sosyal Medyada Linç Etti

Canlı yayında "Dursun Özbek'i tebrik ediyorum. Gidip bütün oyuncuları aldılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemiyorum." diyen Rıdvan Dilmen, özür diledi.

Canlı yayında Fenerbahçe-Osmanlıspor maçını yorumlarken "Dursun Bey ve Tudor'u tebrik ediyorum. Gittiler çata çat aldılar oyuncuları. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemiyorum" diyen Rıdvan Dilmen'e sosyal medyada büyük tepki gösterdildi.

"KUSURUMA BAKMASINLAR"

Galatasaray taraftarlarının tepkisi üzerine canlı yayına bağlanan Dilmen, "Galatasaray Kulübü'ne asla ama asla, edepsizlik yapacak adam değilim. Farkında olmadan bir cümle kullandıysam, kullandığımı da düşünmüyorum özür dilemesini de bilirim. Yanlış anladılarsa da, kusura bakmasınlar. Sevgili Galatasaraylılar da onlara bir saygısızlık yapmayacağımızı bilir" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Dursun Bey Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

davut:

oncelikle ozur dilemek erdemliktir ben gs liyim ridvani cok seven ve takip eden biriyim futbolun ruhunu bildigi icin severim ama malesef bir gun omrumde olsa daha takip etmicem cok agir bir cumle kullandi kanunsuz diye kullandigi cumleinin nerye gitgini biliyordur ve bilerek kullandi kimse cahil deyil milyonlar taraftari o9lan bir kulube bucumle kulanamaz ben sunu anladim gs olarak fenerin yilarca basarisizligi icin yapti fener taraftarlarinda bunu yemzler artik bizsenispradamidiye sevdik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title