Haberler

Galatasaray, U21 Takımı Oyuncusu Alimi ile Profesyonel Sözleşme İmzalayacak

Güncelleme:

Galatasaray, geçtiğimiz yıl U21 takımına transfer edilen Sunday Alimi ile profesyonel sözleşme imzalayacak.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Nijerya'nın Lobi Stars takımından Galatasaray'ın U21 takımına transfer edilen Sunday Alimi, gösterdiği performansla profesyonel sözleşmeye imza atacak.

Stili ile Bruma'yı andıran ve teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaran 18 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımın hücum hattının rotasyonunda kullanılacak.

Galatasaray'ın U21 takımıyla geçtiğimiz sezon 13 maça çıkan Alimi, 3 gol atarken 7 kez de asist yaptı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sunday Alimi Galatasaray Nijerya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

gs kendisi alt yapıdan çıkarıyor fark bu

7
1
yanıtYanıtla
GENZOfb:

fener gençleri alıyorya gs taklit etmeye devam.

1
6
yanıtYanıtla
adem:

kardeş para yok kimsede borç gırtlakta ne takliti ne içiyorsun sen

yanıt0
yanıt0
sanki taklit edilecek yanininiz vardi:

sakaciya bak. . . fener genclerin futbol hayatini biriryor, GS takima monte ediyor. . Fener dünya Kadar genci harcadi. . simdi Alina 3 gencin kaderi de ayni olacak. o genclere zaten fener git diyen akla da sasiriyorum. . .

yanıt1
yanıt0
ss:

velet ağzıyla yazılmış yorum tiye almaya gerek yok.

yanıt1
yanıt0
dady:

ya cahılsın yada yasın küçük cok uzaga gitme google elının altında yaz cıkar altyapıdan a takıma sayısız oyuncu cıkaran 3 buyuklerden acık ara ondedır gs . taklıt fbnın işi

yanıt1
yanıt0
melih:

eminim abicim yasın 15 tuyün bitmemiş veletsındır. cunku bu ya cahıllık yada yasının verdıgı küçüklükten gecmısı bilmemenden kaynaklıdır. gsnin altyapıdan cıkardıği oyuncu sayısı 10 tane fb kadrosu cıkarır.

4
2
yanıtYanıtla
MELİH:

Bu yorumum sana hanzofb rumuzlu velet pardon genzofb

yanıt3
yanıt1
Veris li:

Bu cocugu ben nijerya sport acedemy den taniyom gs nin yaptigi en iyi yatirimdir jadroya montecarlo edilmeli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title