Haberler

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Sarı-kırmızılılar, Talisca için sezon sonunda harekete geçecek

Güncelleme:

Süper Lig'de son sezonların en çekişmeli şampiyonluk yarışı yaşanırken Galatasaray da ipi önde göğüsleyecek takımlar arasında favorilerden biri konumunda. Sarı-kırmızılılar önümüzdeki sezonun transferleri için ise şimdiden düğmeye bastı. Aslan, yaz transfer döneminde büyük bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor. Galatasaray, Belhanda'nın boşluğunu eskiden Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca'yla doldurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar transfer bütçesinin yüzde 70'ini bu transfere ayıracak.

Ara transfer döneminde kadrosunu Onyekuru, Gedson, Halil, Yedlin ve Mostafa ile güçlendiren sarı kırmızılılar sezon sonu transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Galatasaray, yaz transfer döneminde büyük bir bomba patlatmak için harekete geçti.

YILLIK 10 MİLYON EURO KAZANIYOR

Galatasaray'da Belhanda'nın takımdan ayrılması sonrası boşalan 10 numara koltuğuna en önemli aday Talisca. Çin'in Guangzhou takımından yıllık 10 milyon euroya yakın para kazanan yıldız futbolcu için düğmeye resmen basıldı. Galatasaraylı yöneticilerin Çin kulübü ile temaslara başladığı ve transfer teklifinin yapıldığı iddia edildi.

HEDEF SEZON SONU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlaması halinde transfer bütçesinin yüzde 70'ine yakın bir bölümünü Talisca transferine harcayacak. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde lige adeta damga vuran Talisca için kesenin ağzı açılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anderson Talisca Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Sporcu:

Talisca para için Beşiktaş ı satmaz

4
8
yanıtYanıtla
FUTBOLCU:

sporcu kardeş sen biraz safsın. kaliteli bir futbolcu 24 yaşındayken çin''e neden gider? parayı tercih ettiği için.

yanıt4
yanıt0
FAKAT:

İyi oyuncu ama para için oynuyor, takım ruhu için değil. . .

7
4
yanıtYanıtla
duran tekelek:

qalatasaray böyle kartlaşmış oyuncularla uğraşmaz. fenevdir o fenev.

4
6
yanıtYanıtla
adanalı:

1994 doğumlu kartlaşmış dediğin 26 yaşında kıskanmayın

yanıt3
yanıt0
byr:

gelirse babel gibi rezillikleri yaşar. yüzü ne tükürür bu takımın taraftarı

6
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

PEKİ TALİSCANIN BUNDAN HABERİ VAR MI? :))))

4
3
yanıtYanıtla
Kartal:

Taliscanin forması kartal yuvalarında mevcut istedikleri zaman gidip alabilirler

3
3
yanıtYanıtla
ULUBATLI:

KARAR VERİN 10 NUMARA POZİSYONU İÇİN DRAXLER Mİ TALISCA MI ? :) HABERLERİNİZ DE BU İKİ OYUNCUNCU İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY DİYORSUNUZ DA O BAKIMDAN :)

5
1
yanıtYanıtla
Gencay komur:

Bence talisca gelsin cubku draxler 1yil oynamadi gelir se eger mesut ozil gibi olur die dusunuyorum o yuzden talisca nin grlmesi daha iyi ligi bilen bir oynucu sert Vuruslari meşur

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title