Haberler

Galatasaray, milli futbolcu Nuri Şahin'i gündemine aldı

Güncelleme:

Galatasaray, önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen ve transfer için kolları sıvayan Galatasaray'da önceliğin orta sahada olduğu dile getirildi. Kiralık forma giyen Mario Lemina ve Jena Michael Seri'nin sözleşmelerinin sona ermesi, kaptan Selçuk İnan'ın kariyerine nokta koymasının ardından ön libero arayışları hız kazandı. Sarı kırmızılılar, bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz sezonu Werder Bremen'de geçiren ve şu an kulüpsüz olan Nuri Şahin'i transfer listesine ekledi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyordu. Ancak Başkan Ali Koç, Nuri'yi veto edince transferi yattı. Arda Turan'ı takım içindeki abilik için isteyen Fatih Terim'in Nuri'ye de benzer bir misyon yüklemek istediği bildirildi.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

16 yaşındaki ilk kez milli formayı verdiği Nuri'yi kadroya katarak tecrübesinden yararlanmayı düşündüğü kaydedildi. Başarılı futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor.

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Dortmund, Feyenoord, Real Madrid, Liverpool ve Werder Bremen formaları giyen Nuri Şahin, kariyeri boyunca 378 maça çıktı, 38 gol atıp, 65 asist yaptı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Werder Bremen Galatasaray Nuri Şahin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (12)

YANI:

TENEKE BU

3
2
yanıtYanıtla
Boğa:

2010ların milli takımını toparlayacağız sanırım.

3
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

FATİH TERİM STOP. . . . ADAM 70 E YAKLAŞINDA 40 LIK SAKATATLARITOPLADI BAŞIMIZ. . . .

4
1
yanıtYanıtla
BURAK:

Arda , nuri , caner hespi sadece isim . 6 . olmak kesmedi sinyor terimi seneye ilk 10 zor bu transferler olursa . Arda top sürmeyi unuttu , caner hücumda ne yapacağı bilinmez , nuri orta sahada ama fiziği çok yetersiz kaldı bir omuzda devriliyor , gs inşallah şunları alırda isim transferi yapmanın yanlışlığını anlar .

5
0
yanıtYanıtla
H2O:

Nuri yıldız mı

4
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Cop olmus artık

yanıt0
yanıt0
ercan:

Almayın şu çöpleri yeter artık

1
2
yanıtYanıtla
Mami:

Futbol cahili yorumcular nuri şahini begenmiyolarmis adam 16 yasında Bundesliga maça çıktı Alman milli takımını değil bizi seçti

1
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

nuri şahinmi kaldı ya. . . allah aşkına bıktı bu emekli topçulardan. adam bitik

1
0
yanıtYanıtla
Filozof:

Biz ne zaman akıllanacağız?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title