Haberler

Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası iki farklı noktada gerginlik yaşandı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olduğu maçın ardından gerginlikler yaşandı. Protokol tribününden Fatih Terim'e el-kol hareketleri yapılırken, soyunma odası koridorlarında da iki takım futbolcuları tartıştı.

Mke Ankaragücü'nün Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından Eryaman Stadyumu'nda gerginlik yaşandı.

Mke Ankaragücü yöneticilerinin bulunduğu protokol tribününden, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yönelik, "Ankaragücü babayı düşer" sözü yükseldi ve deneyimli teknik adama el-kol hareketi yapıldı.

Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası iki farklı noktada gerginlik yaşandı

TERİM'DEN YANIT GELDİ, KORİDORDA FUTBOLCULAR TARTIŞTI

Fatih Terim bunun üzerine yöneticilere yanıt vererek yeşil zeminden ayrılıp soyunma odasına girdi.

Öte yandan soyunma odası koridorlarında futbolcular arasında tartışma yaşandı. MKE Ankaragücü ile Galatasaray'ın futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

MKE Ankaragücü Galatasaray Ankaragücü Eryaman Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (20)

ONUÇ:

9 MAÇTIR GALİBİYET YOK . FATİH TERİM HANİ İMPARATORDU :)) AMA KAVGAYA GELİNCE KOŞAR HEMEN . . . ÖZGÜVEN ÇÖKÜŞÜ YAŞIYOR DİMİ ? KİBİRDE BİR YERE KADAR . . .

8
9
yanıtYanıtla
ufuk:

şaşırdım mı terim varsa hayır

8
7
yanıtYanıtla
ADS:

bu adam spordan el çekmesi lazım. .

7
7
yanıtYanıtla
Mert:

Hep Ankaragücü yatacak değil GS''ye, şimdi de GS''nin yatma sırası, 8-0''ı bilenler ne demek istediğimi anlar. . .

8
5
yanıtYanıtla
Genç Werther:

Fatih terim resmen futbolun kabadayısı. Her maç kaybedişinden sonra TFF''ye sallamalar, gündem değiştirme çabaları; bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum Allah Galatasaraylılara sabır versin.

10
3
yanıtYanıtla
arda gol gol gol:

arda olsaydı açık ara şampiyonduk. almadınız hocanın planları bozuldu sizin yüzünüzden şampiyonluk kaçtı. arda barcelonada oynadı kimin kariyerinde var haaaa. uefa kupası sahibi koskoca imparator hoca istiyor. almıyosunuz şaşıyom bu nası iş? hocanın dediğini yapmamak dünyada nerede var böyle uygulama? ayrıca şom ağızlnı açan biri ilk beşe giremez vb. cart curt dedi. uğursuzluk getirdi. hep sizin yüzünüzden. ardayı çabuk alın bence. bide utanmadan eleştiriyosunuz yazık bide el kol hareketi yuhhh

3
7
yanıtYanıtla
Serhat:

Terim varsa kavga var başarı yok

4
3
yanıtYanıtla
KEBABci:

Kebabci dayiyi cagirin gelsin. . . anca o hakkindan geliyor bu görgüsüz kendini begenmis insan müsveddesinden.

5
2
yanıtYanıtla
ne oluyoo:

3 yılda 2 şampiyonluk gayet iyi. ne oluyor. ayıptır yaptığınız. yazık

4
3
yanıtYanıtla
jh:

Fatih yenilince bir kerede yürü git be kardeşim, kabak tadı veriyorsun, ayıp yaptığın çocuk gibi her seferinde

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title