Haberler

G.Saray'da Belhanda'dan sonra yeni kriz! Fatih Terim 2 gündür ortalarda yok

Güncelleme:

Galatasaray'da zemin eleştirileri ve ardından Belhanda'nın takımdan gönderilmesiyle birlikte yaşanan krizlere bir yenisi daha eklendi. Sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesabından paylaşılan idman görüntülerinde, 2 gündür teknik direktör Fatih Terim'in yer almaması dikkat çekti.

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçın sonrasında başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere futbolcular Belhanda ve Babel'in zemini eleştirmesi sonrası adeta kıyamet koptu. Belhanda'nın yönetimi hedef alan açıklamaları ise kaleminin kırılmasına sebep oldu ve Faslı yıldız takımdan adeta yaka paça kovuldu.

KRİZDE YENİ PERDE: TERİM KAYIP

Belhanda'nın takımdan gönderilmesine onayı olmadığı bilinen Fatih Terim'in, basın karşısında konuya nasıl bir yorum yapacağı merakla beklenirken, tecrübeli hocanın idman fotoğraflarında yer almaması dikkat çekti. Bugüne kadar düzenli olarak sarı kırmızılı takımın resmi siteden ve sosyal medyadan paylaştığı idman fotoğraflarında yer alan teknik direktör Fatih Terim, zemin krizi ve Younes Belhanda olayı sonrası 2 gündür paylaşılan idman fotoğraflarında yer almadı. Bu krizin temelinde Belhanda'nın yanı sıra Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarının da etkili olabileceği düşünülüyor.

Galatasaray'ın idman paylaşımında Fatih Terim yer almadı

CENGİZ, TERİM'İ HEDEF ALMIŞTI

Başkan Mustafa Cengiz'in basın toplantısında Fatih Terim'in zemin eleştirilerini hedef alarak "Ankaragücü maçındaki halı gibi sahada da takımın halini gördük" tarzındaki sözlerinin de Terim'in tepkisinde temel sebep olduğu iddia edildi.

(AKŞAM)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (47)

cimbomlu:

Güzel haber insallah hic dönmez.

18
17
yanıtYanıtla
GS''li:

adam bavullarını hazırlıyor. kaçacak. başkanın eleştirisinden sonra takımın başına geçmeye yüzü kalmadı.

15
13
yanıtYanıtla
Kenan:

BEN DEDİM İŞTE KAÇACAK DİYE FALCAO ARDAYLA BAŞLAYAN KOMEDİ FİLMİ DEVAM EDİYOR TEK EĞLENCE 6SARAY

10
13
yanıtYanıtla
Cinconmu con con mu .:

Beter olun.

7
16
yanıtYanıtla
AU 34:

EN BÜYÜK FB

6
16
yanıtYanıtla
elz:

şike yapamada çok büyük

yanıt5
yanıt3
Au 34:

ŞAKA ŞAKA YAŞASIN FRANSA DİYE YAZAN DA BENİM FENERLİYİM.

yanıt3
yanıt0
GADDAR:

70 YAŞINA GELMİŞ BİRİ, HELE Kİ OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ YAPARKEN YÜZLERCE KEZ AYNI HATALARI YAPIYOR VE OYUNU OKUYAMIYORSA GİDİP TORUN SEVECEK !!!

13
8
yanıtYanıtla
Okur:

İyi olur. Onu ve çok sevdiği diğer ''ahlaklı'' eskimiş futbolcuyu da gönderirseniz temizlik ve mücadele yapmış olursunuz.

11
10
yanıtYanıtla
NEDİM:

HADİ İNŞALLAH. KAZANAN SADECE GS DEĞİL TÜRK FUTBOLU DA OLACAK,

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title