Haberler

    Eski Galatasaraylı Alex Telles'in Serbest Kalma Bedeli Resmen Uçtu

    Güncelleme:

    Portekiz ekibi Porto, Galatasaray'dan 6,5 milyon euroya aldığı Alex Telles'in serbest kalma bedelini 60 milyon euroya çıkaracak.

    Galatasaray, 2014 yazında Gremio'dan kadrosuna kattığı Alex Telles'i 1 yıllığına Inter'e kiraladıktan sonra 2016 yazında Porto'ya satmıştı.

    Fanatik'in haberine göre, G.Saray bu satıştan 6,5 milyon euro gibi bir bonservis bedeli elde etse de Brezilyalı yıldızın Porto'da gösterdiği performansla değerini katlaması Sarı Kırmızılı camiada pişmanlık yarattı.

    SERBEST KALMA BEDELİNİ YÜKSELTECEK

    Son olarak Portekiz'de yayım yapan A Bola gazetesi, sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan yıldız futbolcuyla ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Buna göre Telles'in halihazırda 40 milyon euro olan serbest kalma bedeli, Porto yönetimi tarafından 60 milyon euroya çıkarılacak.

    Portekiz ekibinin Telles'i satması durumunda Galatasaray'ın satış fiyatından %10 pay alma hakkı bulunuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Alex Telles Portekiz Porto Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
    500

    Yorumlar (4)

    bzztt:

    kimse ona bu parayı vermez

    6
    5
    yanıtYanıtla
    YAV HE HE HE:

    60 Milyona satılırsa GS 6 M kazancak ilk sattığında sadece 6. 5 kazandı bu sizce başarı mı rezalet mi?

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Cengiz:

    Hasan ali kaldırım varken telles de kimmiş.

    1
    5
    yanıtYanıtla
    iak:

    1. si telles bu para etmez. 2. si tarihi o günün şartlarına göre değerlendirmek lazım. o zaman iyi fiyattı ve takımın paraya ihtiyacı vardı ve satıldı. Bence iyi de oldu. Biz de olsa silinip giderdi.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title