Haberler

    Galatasaray, Diego Laxalt İçin Harekete Geçti

    Güncelleme:

    Galatasaray, Garry Rodrigues'in satılması halinde o bölgeye düşündüğü Diego Laxalt için Fernando Muslera'dan yardım alacak.

    Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Takıma gerekli takviyeleri yapmak için gecesini gündüzüne katan yönetim, bir yandan da eldeki oyunculara gelen teklifleri değerlendiriyor… Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve Avrupa ekiplerinin radarına giren Garry Rodrigues'e en ciddi teklif West Bromwich Albion'dan geldi. İngiliz ekibinin Cim Bom'a Garry için 15 milyon poundun üzerinde bir rakam önerdiği belirtildi.

    FERNANDO MUSLERA İKNA EDECEK

    Garry Rodrigues'e gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen yönetim, teknik direktör Fatih Terim'le bir görüşme gerçekleştirecek. İmparator, satışa onay verirse Yeşil Burunlu oyuncu Ada'nın yolunu tutacak.

    Rodrigues'in ayrılması durumuna karşılık önlemini alan sarı-kırmızılılar, alternatif olarak da Uruguay formasıyla Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koyan Diego Laxalt'ı belirledi. 25 yaşındaki oyuncuyu ikna etme işi ise Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera'ya düştü...

    2022'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

    2.Başkan Abdurrahim Albayrak'ın Portekiz galibiyetinden sonra Fernando Muslera'yı tebrik etmek için aradığı ve bu sırada Diego Laxalt'ın durumunu sorduğu öğrenildi. Nando'nun bu haber karşısında çok sevindiği ve Laxalt'ı ikna etmek için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında… İtalyan ekibi Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray'ın Rusya'dan gelecek habere göre harekete geçeceği bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    West Bromwich Albion Garry Rodrigues Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (4)

    Duran Tekerlek:

    harika bir defans oyuncusu. dünya kupasındaki performansı da dikkat çekici. galatasaray''a gelmesini düşük ihtimal görüyorum.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    munzur cevaplar:

    Para yok alınamaz, aldığın kadar satman veya kiralamak gerekiyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ÖZİYYYY:

    RODRININ GİTMESİYLE NE ALAKASI VAR ALLAH İÇİN SATMADAN PARAYA KIYIP ALIN YAHU BU KADARMI ZOR !

    0
    0
    yanıtYanıtla
    kral alex:

    İYİ OYUNCU

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title