Haberler

Galatasaray efsanesi Hagi'den oğlu Ianis'e övgü dolu sözler: Benden daha iyi olacak

Güncelleme:

İskoçya'da Glasgow Rangers forması giyen oğlu Ianis'i öven Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, Ianis'in kendisinden daha iyi bir futbolcu olacağını dile getirdi.

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Rangers'ta forma giyen ve bonservisi alınan Ianis Hagi ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Hagi oğluyla ilgili, "Ianis'e güveniyorum. Rumen milli takımında genç neslin önemli parçalarından biri olacak. Bu jenerasyon, Romanya Milli Takımı'nı eski günlerine geri döndürecek. Ianis, kendisi için çok uygun bir kulübe imza attı. Onu sürekli takdir eden olağanüstü bir menajerle çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray efsanesinin Ianis Hagi ile ilgili diğer açıklamaları ise şu şekilde;

"Ianis çok deneyim kazandı, zamanla olgunlaştı. Bu transfer için çok çalıştı, çok acı çekti ve çok şey öğrendi. Rangers onun için harika bir takım çünkü bir kulüpte gördüğüm en iyi mentaliteye sahipler. Sürekli kazanmak zorunda olan bir takım. Mükemmel bir ortamları var ve Gerrard gerçekten müthiş bir teknik direktör"

"GERRARD, IANİS'E GÜVENİYOR"

"Gerrard, Ianis'e çok inanıyor ve onu dünyanın en iyi oyuncularından biri yapabileceğini düşünüyor. Ianis şu anda kendinden çok emin, hocası da onu seviyor. Ben de Gerrard'a güveniyorum ve oğlumu daha iyi bir oyuncu yapacağını biliyorum"

"BENDEN DAHA İYİ OLACAK"

"Ianis doğru kulüpte olduğunda her gün daha iyiye gidecekti. Eğer çok fazla çalışıp öğrenmeye devam ederse benden daha büyük bir futbolcu olacak. İki ayağımı da içimden geldiği gibi kullanıyorum. Küçük yaşımdan beri, babam bana iki ayağımı da kullanmam gerektiğini söylüyordu ve doğal olarak böyle büyüdüm, iki ayağımı da kullanabiliyorum. Babamın bana verdiği en değerli tavsiye; 'Ne kadar yetenekli olursan ol, farkı yaratan ne kadar istekli olduğundur.' Real Madrid de, Barcelona da iki harika takım. Birini seçemem, adaletsiz olur. La Liga'daki oyun tarzını beğeniyorum. Bir gün kendimi orada oynarken görüyorum"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Hagi Galatasaray Rangers Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (5)

Suat:

Haci sen bizim icin cok degerli cok buyuk bir insan futbolcu ve yildizsin... Oğluna başarılar....

2
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Hagi ordan

1
0
yanıtYanıtla
Kâmil duran:

Hagi hagi hagi hagi

0
0
yanıtYanıtla
D. paşalı:

Baba yüreği duyğusal konuşması normal, ama dünya alem biliyor ki oğlu kendisini geçemez, iyi futbolcu olabilir ama efsane olmak çok farklı bir şey, Maradaona bile izlemekten en çok keyif aldığım futbolcu Hagi demişti daha ne olsun?

0
0
yanıtYanıtla
EFSANE ROMANYA TAKIMI:

85-2000 arası rumen futbolcular ülkelerinde kalmamak için cok iyi performanslar gösterip transfer oluyorlardı. O dönem haginin de lynadığı romanya milli takımı efsaneydi. Hagi büyük topçu ama alex ayarında büyük topçuydu. O yıllarda futbol şimdikinden çok farklıydı o zaman ki futbolcular bugünün sisteminde oynayamaz bugunkulerde ogünün sisteminde oynayamaz. Futbol artık bireysellikten yana takım oyununa dönüştü hagi gibi futbolcu yetişmiyor değil aslında sistem buna izin vermiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title