Haberler

"Galatasaray'dan Başka Takımda Oynamam" Diyen Arda, Başakşehir'le Anlaştı

Güncelleme:

Yurt dışına transfer olduktan sonra "Galatasaray'dan başka takıma transfer olmam." diyen Arda Turan, Başakşehir'le 1,5 yıllık anlaştı.

Süper Ligde ilk yarının lideri Medipol Başakşehir, Arda Turan'la anlaşarak bombayı patlattı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Arda Turan'la prensipte anlaştık. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri temas halindeler. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir." ifadelerini kullandı.

1,5 SEZON ÖNCE "GALATASARAYLIYIM" DEMİŞTİ

Artık Başakşehir forması giymesine kesin gözüyle bakılan Arda Turan, daha önce sık sık Galatasaray'dan başka takımda forma giymeyeceğini söylemişti. Tecrübeli futbolcu 16 Eylül'de "İnşallah Allah bana döneceksem Galatasaray'a dönmeyi, hizmet edeceksem Galatasaray'a hizmet etmeyi nasip etsin.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Göksel Gümüşdağ Galatasaray Arda Turan Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Gurbetten:

Bu ardayida amma büyüttünüz yavv. Simdiye Kadar ne is yapmis ?Bir Zamanlar emrecikte Bölllllözölgl öyle demisti!

15
2
yanıtYanıtla
SADO:

arda galatsaray için bitmiştir

13
0
yanıtYanıtla
ismail66:

gönderin fatih kerimi gelsin Adam GS oynasin

2
10
yanıtYanıtla
pala:

hep söyledim söyleyeceğim. Bu adam iyi futbolcu mu tartışılır ama karakter yok. Başakşehir transferi için demiyorum galatasaray dönemindede beğenmediğim biriydi. Ayrıca nankör biri Milli takımda fatih terim yürüyen adamı oynattı inandı salaklık yaptı al şimdi sonuç ortada. SADAKAMIZ varmış ki galatasaraya gelemiyor

11
0
yanıtYanıtla
ARDA TURAN:

Nabaydım nakite ihtiyacım var

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınulan.:

Sanane ulan. istediği takımda oynar. Galatasaraya küfür yemeye, ıslıklanmaya mı gelsin. Kendi taraftarından ıslıklanacağına rakip tarafın ıslıklarını umursamamak çok daha kolay.

3
7
yanıtYanıtla
yalçın:

Bu ne saçma bir başlık, Ne diye Arda ile uğraşıyorsunuz, Dünyanın en büyük takımında yer almış ve ülkemizi temsil etmiş bu size özel gelmiyor mu ? gelmiyor demek ki , doğru bir sürü adam var Türkiye''den Barselona''da oynayan di mi?Haber yapın kafanızdaki kötülükleri dökmeyin !

2
6
yanıtYanıtla
Neco:

Arda sensin di mi len:) Başkası seni böyle savunmaz, yemezler olm.

yanıt6
yanıt1
qwerty:

malmısın 5 yaşındamısın

yanıt0
yanıt1
SALLA:

Emre Belözoğlu''da zamanında demişti. Alıştık bu laflara. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title