Haberler

Galatasaray'da muhalefetten seçim atağı! Aday olması için çarpıcı isimlerin kapısı çalındı

Güncelleme:

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da seçim havasına girildi. Mustafa Cengiz'in karşısına güçlü bir aday çıkarmak isteyen muhalefet, eski başkanların kapısını çaldı. Adnan Polat, Ünal Aysal ve Dursun Özbek'i adaylığa ikna etme girişimleri sonuçsuz kaldı. 3 isimden de olumsuz yanıt alan muhalefet, arayışlarını sürdürüyor.

Seçim havasına giren Galatasaray'da kulisler hareketlenmeye başladı. Mevcut Başkan Mustafa Cengiz, adaylık konusunda çalışmalarına start verdi. Metin Öztürk, Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Hamamcıoğlu, adaylık konusunda ismi geçen Can Çobanoğlu ile ortak hareket ediyor. Yiğit Şardan ise henüz net bir karar vermiş değil. Şardan, yönetim kurulu listesi için bazı görüşmeler yapıyor. Yiğit Şardan'ın bu görüşmelerden sonra net kararını vermesi bekleniyor. Adaylık konusunda adı geçen Ahmet Ocaklı ise adaylığı düşünmüyor.

ARAYIŞA DEVAM

Muhalefet ise güçlü bir aday çıkarma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda eski başkanlar Ünal Aysal, Dursun Özbek ve Adnan Polat'ın aday olması konusunda kapısı çalındı. Ancak bu üç isim de adaylık teklifine sıcak bakmadı. Bu gelişmeler sonrası muhalefet aday konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Seçim tarihinin resmi olarak açıklanmasından sonra kulislerin daha da hareketlenmesi bekleniyor.

İŞTE BAŞKANLIK ADAYLARI

Öte yandan şu ana kadar mevcut başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra Burak Elmas, Metin Öztürk, Tuncer Hunca, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını duyurmuş oldu

(AKŞAM)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Adnan Polat Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Ua 34:

FATİH TERİM HAKSIZ YERE PFDK YA SEVK EDİLDİ AMA BJK Lİ YÖNETİCİLERE KÜFREDEN OZAN TUFAN NEDEN PFDK YA SEVK EDİLMEMİŞTİR?(BJK LİLERDEN HİÇ SES YOK ,FBJK DİYE BOŞUNA DEMİYORUZ)

9
1
yanıtYanıtla
UA 34:

FATİH TERİME KARŞI GERGİNLİĞİ BAŞLATAN FENER GÜDÜMLÜ RİZESPOR YÖNETİMİNİN YÖNETİCİSİ NEDEN PFDK YA SEVK EDİLMEDİ DE SADECE SAYIN TERİM SEVK EDİLDİ TFF. . . . .

8
1
yanıtYanıtla
işi bilen biri:

Olursa Ünal Aysan olsun

3
2
yanıtYanıtla
aa:

ünal aysal sportif olarak başarılıydı, kulübü maddi olarak çok borça soktu, fatih terim ile polemige girmişti. . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
UA 34:

FATİH TERİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR, BUNU BİLİN YENİ SEÇİLECEK YÖNETİM. . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
UA 34:

ÖNCE YILDIRIM DEMİRÖREN MEDYA YARDAKÇISI, GALATASARAY DÜŞMANI VE EKİBİ DEFOLUP GİTTİ, SIRADA OTOYOLCU, KÖPRÜCÜ EYYAMI NİHAT ÖZDEMİR VE KURULLARI DEFOLUP GİDECEK ŞİMDİDE. . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
adam:

Yazıklar olsun hala Dursun Özbek aday olsun dıyen zıhnıyete

3
1
yanıtYanıtla
emox:

ünal aysal tarihin en iyisi

3
1
yanıtYanıtla
ua 34:

ÖZHAN CANAYDIN BAŞKANIMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ !

2
0
yanıtYanıtla
reis:

dursun özbek efendi, diğerleri boş lakırdı. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title