Haberler

Galatasaray'da Cenk Ergün İle Yollar Ayrıldı

Güncelleme:

Galatasaray'da 12 yıldır görev yapan ve son olarak sportif direktör sorumluluğunu üstlenen Cenk Ergün ile yollar ayrıldı.

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yerine Mustafa Cengiz'in başkanlığa getirilmesinin ardından taşlar yerinden oynadı. Kulübe 12 yıldır hizmet veren Cenk Ergün ile yollar ayrıldı.

Mustafa Cengiz başkanlığında Galatasaray'ın yönetim kademesinde değişiklikler devam ediyor. Galatasaray'da 12 yıldır görev yapan ve son olarak sportif direktör sorumluluğunu üstlenen Cenk Ergün ile yollar ayrıldı.

CENK ERGÜN KİMDİR?

İlkokulu Bursa'da okudu. 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünden mezun oldu. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nde yükseköğrenimini tamamladı.

2000–2003 yılları arasında Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.'de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı. 2003–2006 yıları arasında Trabzonspor Sportif A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.'de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev aldı. Ergün, Mustafa Cengiz yönetiminin gelişine kadar futbol direktörü olarak görev yaptı. Cenk Ergün evli, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca biliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Bjk:

La dursun basgan bizi bırakıp gittin ortalık kimlere kaldı önüne geleni kovuyor aglak herif en azindan sen varken iyi egleniyorduk:)

0
4
yanıtYanıtla
METİN OKTAY:

HİÇ BİR LİSELİ GALATASARAY''DAN YÜZ KIZARTICI BİR SUÇ İŞLEMEDİĞİ TAKTİRDE KOVULMAZ! YA GÖREVİNE SON VERİLİR, YA DA İSTİFA EDER.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title