Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ali Koç herkese ayar veriyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcuların imza töreninde Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuşan başkan Mustafa Cengiz, F.Bahçe Başkanı Koç'la ilgili, Ali Bey benim antipati duyduğum bir insan değildir. Köklü aileden gelen iyi bir insandır. Ama orada bambaşka bir hale bürünüyor. Herkese ayar veriyor" dedi.

Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Onyekuru, Yedlin, Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes için imza töreni düzenledi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, imza töreninde Fenerbahçe derbisinde yaşananmarma ilgili konuştu. İşte Cengiz'in açıklamaları;

"PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

"Yapılan açıklamalarla yazımızı kışa çevirmek istediler. Mağlubiyeti kabul etmek de onurlu bir davranıştır. 21 yıldır o sahada mağlup oluyorduk. VAR geldiğinden beri mağlup olmuyoruz. Tavırlarını hoş karşılamadım. Madem hakem etki etti. Daha maçın kaçıncı dakikasında penaltımız verilmedi. Kırmızı kart verilmedi."

Hadi ofsayt olan golünüzü verdi daha maçın bitmesine yarım saat var. Bizim verilmeyen penaltılarımız var, kartlar gösterilmedi, fauller var o zaman bunları da söyleyin.

Diyelim ki kale arkasından görüntü doğru ofsayt gol oldu. Sen maçın başında penaltıyı vermedin, onları verse ne olacaktı? Madem hakem sonuca etki etti, bizim lehimize de 2 kırmızı kart 2 de penaltımız verilmedi. Onları da söyleyin."

"TERİM'E EDİLEN KÜFÜRLERİ DUYDUK"

"Bir baktık ana baba günü stadyum. Hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyor. Sağlık hangi takımı tutarsa tutsun başımın tacı. Ağır tezahüratlar yaptılar. Sayın teknik direktörümüz Fatih Terim'e ve Galatasaray'a ağır küfürler edildi."

"KİMSE BENİM ÜSTÜMÜ ARAYAMAZ"

"Biz stada 29 kişi girdik, davacı saydılar. Ben orada benim üstümü arayan kişiye tepkim vardı, devlete değil. Kimse benim üstümü arayamaz. Biz buna kırıldık, onlar da 29 kişiden rahatsız duydular. Ben stada girerken hep beraber girdik, statta bizim üstümüz aranmadı, dur giremezsiniz diye bir şey olmadı, sadece oradaki görevli bir acemilik yaptı ve çok listeye bakılmasını istedi."

"ORADA BAMBAŞKA BİR HALE BÜRÜNÜYOR"

"Yenilgiye katılmak da bir karakter ile birlikte. Ali Bey'in bana, "Başkanım bu yapılanlar ayıp" dediğini duydum. Ali Bey benim antipati duyduğum bir insan değildir. Köklü aileden gelen iyi bir insandır. Ama orada bambaşka bir hale bürünüyor. Herkese ayar veriyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

asi fenerli:

Ulan sen galatasarayın başına gelmiş bir belasın sen kımsınde ali koç hakkında konusuyorsun.

89
74
yanıtYanıtla
KRAL:

GÖRDÜK KİM BELAYMIŞ. VİZYONSUZ GELDİĞİNDEN BERİ NE BİR KUPA NE DE BİR BAŞARI KAZANDI TAKIM. . FAZLA FAZLA BONSERVİS, EVİNDE KAYBETTİĞİ MAÇLAR. . BU KADAR EZİLMEMİŞTİNİZ

yanıt27
yanıt9
hikaye:

fenerlilerde parası var diye ses çıkarmıyor başkası olsa çoktan ipini çekmişlerdi para var huzur yok başarıda yok kimse gık demiyor eee para işte

yanıt3
yanıt0
fenevvvlii:

la sindiremion dimi hahahah

yanıt13
yanıt2
hugo rodellega:

kudurun veletler

yanıt7
yanıt2
Hüseyin UYAR:

Asi fenerli sizin başınıza gelen Ali Koç beladır

yanıt2
yanıt0
adamkeee:

demekkı parayla adap varlık ile asalet kazanılamıyor. mustafa cengiz bu ligde sözünü ali koça karşı esirgemeyen tek başkan. bravo.

35
8
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Ali koc , bizim baskanin tirnagi olamaz.

yanıt10
yanıt2
reis:

boş konuşma ustası ALİ KOÇ un yanında konuşsan yaaa

6
18
yanıtYanıtla
kaleci:

Tipik gs davranışı olayın esasını saptırmak için olayı başka taraflara yönlendirme enson 2 yıl milletin hakkını yiyerek şampiyon oldunuz hala utanmadan konuşuyor Türkiye de gerçekleri konuşacak spor yorumcusu yok olsa da tv lere çıkamaz.

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title