Haberler

G.Saray'ın anlaştığı Mostafa Mohamed'in olay yaratan görüntüleri! Rakibini tekme tokat dövdü

Güncelleme:

Galatasaray'ın imza aşamasına geldiği Zamalek'in Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in saha ortasında rakip futbolcuyu tekme tokat dövdüğü görüntüler sosyal medyaya düştü. Mohamed, bu kavga sonrasında 4 maç men cezası almıştı.

Galatasaray, golcü futbolcu Mostafa Mohamed için Zamalek ile tekrar temas kurdu ve transferde son aşamaya geldi.

Mısır basınında yer alan habere göre; St. Etienne'in de aradan çekilmesiyle birlikte Mostafa Mohamed için Zamalek ile görüşen tek kulüp haline gelen Galatasaray, teklifini yükseltti. Galatasaray, 1,5 sezonluk kiralama için 2 milyon dolar önerdi. 2021-22 sezonun sonuna kadar geçerliliğini sürdürecek 6 milyon dolarlık satın alma opsiyonu teklifi yaptı.

Zamalek içerisinden bir kaynak, kulübün bu teklifi kabul ettiğini ve finansal koşullardan ötürü Mohamed'den gelecek paraya ve bu paranın da en hızlı biçimde kasaya girmesine ihtiyaç duyduğunu aktardı.

Zamalek'in Galatasaray ile 2 milyon dolarlık ödeme takvimini görüştüğü, ücretler üzerinde herhangi bir anlaşmazlığın kalmadığı bilgisi de verildi.

G.Saray'ın anlaştığı Mostafa Mohamed'in olay yaratan görüntüleri! Rakibini tekme tokat dövdü

RAKİBİNİ TEKME TOKAT DÖVDÜ

Öte yandan saha içinde karıştığı kavga sonrası 4 maç men cezası alan ve bu yüzden Afrika Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmeyen Mostafa Mohamed'in ceza almasına neden olduğu görüntüler sosyal medyada yer aldı.

Rakip futbolcuyu saha ortasında tekme tokat döven Mohamed'in bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Mısırlı golcü, Geçtiğimiz Kasım ayında Kahire'deki Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan olayda Al Ahly'nin kanat oyuncusu Hüseyin El-Shahat'ı saha ortasında tekme tokat dövmüştü. Olaya her iki takımın futbolcularının da karışmasıyla ortalık savaş alanına dönmüştü.

Zamalek, bu olayın ardından oyuncularının davranışlarından dolayı 10 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Zamalek kavga Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

tarık:

Tamam yerini bulmuş geleceği takımda kendisi gibi şirletlerle dolu zaten takımı çalıştıran adananın fellahı bu konuda ünlü birisi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

8
12
yanıtYanıtla
CABBARRR....:

İKİLE

yanıt0
yanıt0
beyzali:

tam gs lık nerde sorunlu nerde sportmenlik dışı kişilikler varsa gs ona bayılır

6
8
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

KENDİ TAKIMINI YARGILA GOÇUM ;)

yanıt3
yanıt3
gsli:

terim kaçırmaz bunu kendi gibi adamları sever

8
2
yanıtYanıtla
hikmet:

gs takim ruhu hangi takimda var?gorucez parali asklerler mi yoksa cimbommu. parali askerler korkaktir uhah

2
6
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Fransızlar elin oğullarına sarılmış

4
3
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Sizinelin ogullarını da gördük NKFBVAS!!!

yanıt4
yanıt4
Mustafa:

Desene fenevlileri tokatlayacak :)

4
3
yanıtYanıtla
mnh:

elin yumruğunu yemeyen kendisininkini bazuka sanarmış merak etmeyin volkan kenarda sizin alayınıza yeter

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title