Haberler

G.Saray'da yeni transferlerin maliyeti yüzleri güldürdü

Güncelleme:

Galatasaray, büyük sıkıntı yaşadığı kanatlar için dün gece 2 transferi birden duyurdu. Genç ve dinamik olmaları sebebiyle sol kanada çözüm getirmesi beklenen Saracchi ve Onyekuru'nun maliyeti ise yüzleri güldürdü. Her iki oyuncu için de herhangi bir ücret ödenmemesi yalnızca maaşlarının karşılanması bekleniyor.

Galatasaray ; Marcelo Saracchi'nin ve Henry Onyekuru'nun kiralanması için kulüpleri ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel Futbolcu Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Rasenballsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Saracchi transferinin mali detayları henüz netlik kazanmasa da Cimbom'un bu transfer için herhangi bir ücret ödemesi beklenmiyor. Sarı-kırmızılılar Saracchi'nin yalnızca maaşını ödeyecek.

ONYEKURU'NUN MALİYETİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

G.Saray'dan dün akşam "Profesyonel Futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru'nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile resmi görüşmelere başlanmıştır." açıklaması yapıldı.

Skorer'in edindiği bilgilere göre Galatasaray ile Monaco arasındaki Henry Onyekuru anlaşmasının finansal detayları da belli oldu.

BEDELSİZ GELİYOR

Buna göre sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki Nijeryalı yıldızı 6 aylığına kiralayacak ve sadece Fransız ekibinden aldığı ücretini karşılayacak. Monaco'ya Onyekuru için kiralama bedeli ödenmeyecek.

Fransız ekibi geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan yetenekli futbolcuyu 13,5 milyon euro karşılığında Everton'dan kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Marcelo Saracchi Henry Onyekuru Galatasaray Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (12)

Kenan:

Çöp oldukları içindir para istemez demişlerdir gerçi kara para aklama kulübü 6saray versede vermedik derler ali cengiz oyunları

9
37
yanıtYanıtla
sadri:

o dediğin palabıyık nihat oyunlarıdır evlat

yanıt11
yanıt4
Kenan:

Sadri oğlum yaşın küçük ali cengiz oyunu Ulusoy vs vs 6sarayın eline kimse su dökemez

yanıt3
yanıt9
sadri:

çocuğum ulusoy ne mubarek adamdı 1 uefa 1 süper kupa kazandırdı büyle oyunlara can kurban

yanıt3
yanıt3
sadri:

ulusoyun oyunlarıda size yarardı dünya birincisi reali finalde yenip super kupayı aldık kadıküy soytarılarına yenildik oyunların büyüklüğünü sen düşün çocuğum tabi birazcık beynin varsa

yanıt3
yanıt3
Ccccc:

Kenan ne boş adamsın boş takımın boş taraftarı

yanıt8
yanıt4
abdurrahim albayrak:

Kenan kardeşim doğruyu söylemiş haklı fazlası var eksiği yok.

yanıt0
yanıt0
YIP:

On numara transfer oldu . 2 oyuncu bile yeterli bize zaten sorun olan 4 bölge den 2si halledilmiş oldu . Birisi nagatomo idi saracchi onun yerine geldi . Babelin kanat oyunu yavaslatiyordu oda onyekuru ile yer değişti. Şimdi kaldı stoper ve on numara .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

çöp

5
28
yanıtYanıtla
forza ts:

6saray futbol kulübü değil maşallah yardım vakfı gibi herkes bedava futbolcu veriyor. . . Ondan sonrada utanmadan milletin yaptığı transferlere laf atıyorlar. . . Bunları araştıran bir kurum yok mudur merak ediyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title