Haberler

G.Saray'da ikinci eleman krizi! Terim'le yönetim karşı karşıya geldi

Güncelleme:

G.Saray'da gerilim her geçen gün tırmanıyor. Takımın üst üste kötü sonuçlar almasının ardından yönetim ile teknik direktör Fatih Terim arasında iplerin kopmasına neden oldu. Başkan Cengiz'in Terim için "Çağırdığımızda koşarak gelir" ifadesini kullanması ve tecrübeli hocanın bundan rahatsız olması, gerilimi zirveye taşıdı.

Galatasaray'da gerilim her geçen gün tırmanıyor. Futbol takımının üst üste kötü sonuçlar almasının ardından yönetim ile teknik direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgârlar esmeye başladı.

Falcao'nun yüksek maliyetle transfer edilmesiyle birlikte Terim'in koyduğu tavrın etkileri bugüne kadar devam etti. "Hocamızla sorun olmaz" diyen Başkan Mustafa Cengiz'in Terim için "Çağırdığımızda koşarak gelir" şeklinde kullandığı ifadenin basına yansıması da akıllara Ünal Aysal'ın eleman krizini getirdi.

HUZURSUZLUK VAR

Terim'in de birçok konuda şikâyetçi olduğu ortada. TFF'ye ve ezeli rakiplere karşı yaşanan bir kriz durumunda yönetimin sus pus kalmasını kabullenemeyen sarı-kırmızılıların hocası, transferlerin yanlış planlandığını düşünüyor.

Takımdan gönderilmesini istediği futbolcuların satışının gerçekleşmemesinden dolayı da takım içinde huzursuzluklar meydana geldi. Genç futbolcuların daha çok süre alması gerektiği yönünde yapılan yorumlar ise Fatih Terim'in otoritesini sarsmaya başladı.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

bülent:

terim geleceği gören adam. şampiyonluk yok takımda oyun diye birşey yok. kendi hocalığıda sorgulanıyor. en kısa yol bu. . . . . . bu adamın hoca filan olmadıgını vatan millet sakarya taktiği ile buraya kadar oldugunu ne zaman anlayacak bu taraftar merak ediyorum

11
1
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Yirmi yıldır aynı krediyi kullanmaya çalışıyor. Ama harç bitti. . Kendi de farkında sanırım. Bu nedenle sorunlar bitmiyor . Ancak sadece bu başkana tesir edebildi. Diğerleri pek özgüvenli idi zaten.

yanıt9
yanıt2
adsız:

Daha beter olun , yiyin birbirinizi .

8
3
yanıtYanıtla
realite:

terim bu kaçıncı hep aynı numaralar. . . . baktıki fb 2 gömlek üstün en iyisi yönetime çatıp kendini kovdurmak, nasılsa şenol güneş yakında kovulur milli takıma kim gidecek, dön baba dönelim, bi terime bi şenola gidelim. . .

8
2
yanıtYanıtla
jjjjjjjjj:

çağırdığımızda koşarak gelir dediğinde ben sevimli dostumuz fatih terimi kast ettiğini anlamıştım hav hav

8
2
yanıtYanıtla
fb:

sayın fatih terim hala niye duruyor anlamış değiliz gidecek zaten neyi bekliyor büyük tarihi bir fark yemeyimi bekliyor belki sonra gider

7
3
yanıtYanıtla
ultradip gs:

teknik trektörünün karşısında ezilen bir ezik başkan. . . gs başkanı

7
2
yanıtYanıtla
reis:

uyanık terim, şampiyon olamayacağını anlayınca, yönetime çatıyor efeleniyor, onlar kabullenirse kahraman oluyor, yok kabullenmeyip terimi kovarlarsa tazminatını alıp yine kahraman oluyor. . . alemsin terim her türlü kazanmasını biliyor, biraz işsiz kalırsa milli takım nasılsa hazır

8
1
yanıtYanıtla
EMOCXX:

TERIM ISTIFA

6
2
yanıtYanıtla
can cana:

yeter artik göndersinler su terimi yaatranferleri kendi yapti duruma bak

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title