Haberler

Fransız Futbolcu Ribery, Nusret'in Hazırladığı Altın Kaplama Ete 7 Bin 500 TL Ödedi

Güncelleme:

Fransız futbolcu Franck Ribery'nin Nusret Gökçe'nin hazırladığı altın kaplama ete 7 bin 500 TL ödediği ortaya çıktı.

Fransız futbolcu Franck Ribery, Nusret Gökçe'nin Dubai'deki restoranında antrikot yedi. Olay, Alman basınında manşet olurken etin fiyatı da ortaya çıktı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Fransız futbolcu, altın kaplama antrikota yaklaşık 7 bin 500 TL ödedi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Ribery'nin Instagram'da paylaştığı videoda "Yeni yıla başlamak için bir tutam tuz ve Türk kardeşimi ziyaret etmekten daha iyi bir yol yok" sözleri yer aldı.

Bild gazetesinin manşeti:

Fransız Futbolcu Ribery, Nusret'in Hazırladığı Altın Kaplama Ete 7 Bin 500 TL Ödedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Franck Ribery Nusret Gökçe Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (69)

araf 31:

Yiyin, için fakat asla israf etmeyin; çünkü Allah israf edenleri asla sevmez

31
1
yanıtYanıtla
:

DÜNYADAKİ DİĞER ÜLKELERİN TÜRKİYE İLE İLGİLİ BİLDİĞİ 2 TANE MARKA VAR . BİRİNCİSİ THY İKİNCİSİ NUSRET . BURDA BOŞ YAPMAYIN YANİ KISACASI ADAM TÜRKİYEYİ DÜNYAYA TANITIYOR .

21
4
yanıtYanıtla
ladylady:

O PARAYLA KAÇ AÇ İNSANA ERZAK ALINIRDI, ÜSTÜNE DE NORMAL BİR DİLİM PİRZOLA YERDİ. GÖRGÜSÜZLÜK, ŞIMARIKLIK.

15
6
yanıtYanıtla
HALİL KOYUNCU:

NUSRET ABİ HELAL OLSUN ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSUN ADAM YAPIYORKİ O KADAR DÜNYACA ÜNLÜ İSİM GİDİYOR BOŞ YAPMAYIN KISKANÇLAR:

15
5
yanıtYanıtla
FANİ:

Altınla birlikte mi yeniliyor bu et acaba.Cehaletimi maruz görun biz bu aralar askari ücret neden emekli maaşından fazla onu düsunmekle meşgulüz de!!!!!!

15
4
yanıtYanıtla
ŞILGIN GENÇ:

ALTIN YENİLİR

yanıt0
yanıt0
RACO:

millet parayı nasıl harcayacağını şaşırıyo bizde 3 kuruşa talim ediyoz senin adaletini dünya

16
1
yanıtYanıtla
TÜRK ERKEĞİ:

HELAL OLSUN NUSRET''E BU BİR BAŞARIDIR

10
6
yanıtYanıtla
Fırat Taşdelen:

yemesin, afrikada o kadar aç müslüman var , yazıklar olsun .

13
3
yanıtYanıtla
engin:

hayatında kaç kere aç birine yardım ettin ?

yanıt1
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title