Haberler

Formula 1 tutkusu korona kurallarını dinlemedi! Balkonlar, davetlilerle dolup taştı

Güncelleme:

Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'sinde davetliler balkonları tıklım tıklım doldururken sosyal mesafe unutuldu. Yarışı izlemek isteyen kalabalık davetli topluluğu, yan yana gelirken balkonlarda yer kalmadı.

Türkiye'de 9 yıl aradan sonra organize edilen ve pandemi dolayısıyla seyircisiz olması kararlaştırılan Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'sinde davetli olarak katılanlar sosyal mesafeyi unuttu.

Yoğun bir kalabalığın yer aldığı yarışta, tribünlere kimse alınmazken, VIP locaların teraslarında ve balkonlarda yer kalmadı, kalabalık sosyal mesafeyi unuttu. Sabah saatlerinde İstanbul Park'a gelmeye başlayan davetliler, yarışın yapılacağı pistin girişinde yoğun bir araç trafiğine sebep olurken, balkonlardaki 3 bini bulan seyirci kalabalığı da dikkat çekti.

Formula tutkusu korona kurallarını unutturdu! Balkonlar, davetlilerle dolup taştı

FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN YARIŞTILAR

Pisti gören 2 kulenin yanı sıra bu kulelerin altında ve yanlarında bulunan balkonlar hınca hınç dolarken, F16 gösterisi sırasında da sosyal mesafeyi unutan kalabalık, fotoğraf ve görüntü çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Formula 1 Türkiye Haberler

500

Yorumlar (3)

tamamda bu nasıl iş:

insanlara cuma günü sosyal mesafe diye dışarda yağmurda namaz kıldırtıyorlar pilajlarda eğlence yerlerinde sosyal mesafe filan yok bunları yapanları Allaha havale ediyorum

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

insanlar maskeyi takmaktansa korona olmayı tercih ediyor adam zaten günde üç paket sigara içiyor ciğerler bitmiş koronadanmı korkar birtek deprem korkutuyor çil yavrusu gibi kaçacak delik arıyor koronayı sigarayı takmayanları depremde görün

1
0
yanıtYanıtla
Cano:

Ya yalandan tedbirler tanidik varsa izlersin bu kadar basit ama bu sefer tanidik farkliydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title