Haberler

Boksör Floyd Mayweather'dan Khabib'e "Hazırım" Mesajı

Güncelleme:

Floyd Mayweather, kendisine meydan okuyan Khabib Nurmagomedov'a yeni bir mesaj yolladı. Floyd, "Ben kendimin patronuyum. Khabib ne düşünüyor bilmiyorum ama ben dövüşe hazırım." ifadelerini kullandı.

Khabib Nurmagomedov'un meydan okumasını kabul eden Floyd Mayweather, yeni açıklamalar yaptı ve dövüşe hazır olduğunu söyledi.

Khabib'in McGregor'u nakavt ettiği sözlerine cevap veren Mayweather, "Ben kendimin patronuyum. Khabib ne düşünüyor bilmiyorum ama ben dövüşe hazırım. Duydum ki Khabib, benim McGregor'u nakavt edemediğimi söylüyormuş. Tamam da Khabib, demek ki benim artıklarımla dövüşüyorsun" ifadelerini kullandı.

İkilinin maçı için henüz resmi açıklama yapılmamış olsa da, 2019'un ilk aylarında büyük karşılaşmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Floyd Mayweather Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

Irfan:

Kafeste hic sansi yok , girtlagini sikar, bitirir isini Khabib, Insallah

15
3
yanıtYanıtla
HASAN:

khabib çok zıplama istersen. bu adam seni yer valla. . . .

4
13
yanıtYanıtla
atıp tutan kamiller 2018:

kardeş bilmediğin konular hakkında yorum yapma. biri boksör biri karma dövüşçüsü bu tarz karşılaşmalar para için yapılır gecede konuşulan 150-200 milyon dolarlardır. Normal şartlarda boksörün UFC dövüşçüsü karşısında şansı çok azdır. Bilgi sahibi olmadan atıp tutma.

yanıt0
yanıt0
bombastic:

bende hazırım dövüşe hemde ikiniz ben tek ağzımı burnumu dağıtsanızda sorun değil maçın sonunda gelsin milyon dolarlar

14
3
yanıtYanıtla
HAYALPEREST:

O KADAR PARAN OLUP ÖMRÜN BOYUNCA ÇORBA İÇMEN DE HİÇ İYİ OLMAZ BE ÇOCUK

yanıt11
yanıt1
Anti CHP:

Müslüman olsada, cok simardi , yolun sonu görünüyor

7
9
yanıtYanıtla
antisalak:

simaran sensin kafir

yanıt6
yanıt6
Can:

Kafeste olmayacağından khabib hic şansı yok.

9
5
yanıtYanıtla
ÇAYCI:

bu kabibi kebap yapar ben kabibin yerinde olsam bu maça çıkmam

6
7
yanıtYanıtla
İslam:

Müslüman kafire karşı kibirli olcak tabi müslüman kafirden korkmaz

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title