Haberler

Fenerbahçe, Uygar Mert Zeybek ve Serhat Kot'u da Kadro Dışı Bıraktı

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, 3 futbolcunun kadro dışı bırakmasının ardından 2 genç futbolcu; Serhat Kot ve Uygar Mert Zeybek'i de gözden çıkardı.

Fenerbahçe yönetimi son günlerde yaşanan zorlu süreçte alınan radikal kararlara bir yenisini daha ekledi. 3 yardımcı hocayı gönderen ve A takımda 3 futbolcuyu kadro dışı bırakan Fenerbahçe 'de bir flaş gelişme de genç futbolcular konusunda yaşandı. Sarı-Lacivertli takımın alt yapısından yetişen ve bu sezon U21 takımında görev yapan 23 yaşındaki Uygar Mert Zeybek ve takım arkadaşı 19 yaşındaki Serhat Kot kadro dışı bırakıldı.

DİSİPLİNSİZLİK VE YETERSİZ PERFORMANS

Daha önceki sezonlarda A takımla da maça çıkan Uygar Mert Zeybek'in disiplinsizlik, Almanya'dan genç yetenek olarak getirtilen Serhat Kot'un ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı kaldı. Alınan kararın ardından Fenerbahçe 'de kadro dışı bırakılan futbolcu sayısı 6'ya yükseldi. Sarı lacivertlilerde daha önce beklentileri yine karşılamayan Ozan Tufan da kadro dışı bırakılmıştı.

İşte Sarı-Lacivertlilerde kadro dışı kalan oyuncular;

Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe , Nabil Dirar, Ozan Tufan , Uygar Mert Zeybek , Serhat Kot

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uygar Mert Zeybek Ozan Tufan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Hangi:

Alper , Mehmet topalmi diye baktim?Degilmis. . . Bu FB den birsey olmaz. . . . .

6
1
yanıtYanıtla
BELEK:

ALİ KOÇ SENDE BOŞ ÇIKTIN. . BU İŞLER PARAYLA OLMUYOR CANIM

4
1
yanıtYanıtla
kürekçi:

bu işler neyle oluyor canım anlat bakalım bizde öğrenelim.

yanıt1
yanıt0
kayserili:

şikeyle oluyor değilmi itiraf bunlar

yanıt2
yanıt0
kaya:

Futbolcu çok çalışacak. Ekstra çalışmalar yapacak. En önemlisi ahlaklı olacak. Bizde tam tersi. Sahada 45 dakika çalışma, Gece kulüplerinde sabaha kadar. Sonra Edirne dışına çıkma hayal. Bu ülkede 1 milyon Euro edecek Türk futbolcu yok.

5
0
yanıtYanıtla
kayserili:

bunları tanıyan varmı fenerbahcenin topcusuymuş hiç oynamadan nasıl fenerin topcusu olunuyorsa birde kadro dışıymış hhahahahahahhhhhahhahhhhhaa

3
1
yanıtYanıtla
Aptullah avcı:

Bu takımı arda turan uçurur

1
2
yanıtYanıtla
ANLADIM:

AYNEN TAM SİZE YAKIŞIR

yanıt2
yanıt1
GURBETCI:

Aziz i Transfer etin

2
0
yanıtYanıtla
UFUK TİRYAKİ:

BUNLAR NE ZAMAN KADROYA GİRDİLER DE GERİ ÇIKARILDILAR YA :)))

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title