Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan dikkat çeken paylaşım!

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Volkan Ballı, Volkan Demirel, Damien Comolli, Comolli'nin asistanı Selinay Gürgenç ve kulüp görevlileri ile selfie yaptı. Bu fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Yanal, ''Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır" yazdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan dikkat çeken paylaşım!

70 BİNDEN FAZLA BEĞENİ ALDI

Deneyimli hocanın bu paylaşımı 70 binden fazla beğeni aldı. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü de Yanal'ın bu twitini alıntılayıp sarı lacivert kalp koydu.

10 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, Cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Volkan Ballı Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

GS TARAFTARI:

fatih terime özeniyor :):) ben olsam bende özenirim İMPARATOR FATİH TERİMMMMMMMMMMMM

11
26
yanıtYanıtla
mertt:

he he

yanıt6
yanıt3
KSK li MESUT:

Hoooşt...

yanıt4
yanıt4
Ü.Y:

bu ersundan bir halt olmaz

5
4
yanıtYanıtla
Erol:

Mutluluk yaptığın işi iyi yapıp çok kazanıp rahat etmek mutlu olmaktır ama sizde kavram farklı birilerinin baskısıyla algısıyla göreve gelip sözleşme yap başarılı olsanda olur olmasanda ben kamyon şöförüyüm fenerbahçeyi çalıştırayım en az senin kadar başarılı olurum çünkü başarılacak bişey yok olan futbolcuları bıraksansan kendi başlarına zaten çok mac kazanırlar sana gelince başarı derken hayırdır Fenerbahçe ye ne kazandırdın aldığınız bir önemli kupa varmı acaba yoksa ben mi bilmiyorum

5
2
yanıtYanıtla
aliiii:

ben fenerliyim ama mutlululuğumuz çok kısa sürecek. . . şu yönetimde ve teknik kadroda son bir yılda zanka ile adil ramiyi seyreden olmuşmu acaba. . . . merak ediyorum şkirtele kapıyı kapayanlar menajerlerin tavsiye ettiği adamları aldılar. . düşünün bir emre olmazsa ne olacak bu takımın haliii

3
4
yanıtYanıtla
kadıköy boğası mesut:

ya bırakın şovu derbi var. çalışın. ne mutluluğu takım küme düşecekti. şampiyon olamıyoruz yıullardır

5
1
yanıtYanıtla
gsli:

üküzler sürüsü

3
3
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Ersun sen 1. devre bitmeden kovulursun daha önceki kovulduğun gibi çünki kapasiten bu büyük takıma yetmiyor

3
3
yanıtYanıtla
Kemal:

En rahat macimiza çıkıyoruz cincon connnnnnn

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title