Haberler

Fenerbahçe Taraftarı, İlk Yarının Bitiş Düdüğüyle Takımı Protesto Etti

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. maçında Trnava'yı konuk eden Fenerbahçe'de taraftarlar, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte takımı protesto etti.

Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona ererken sarı-lacivertli taraftarlar takımı protesto etti. Fenerbahçeli taraftarlar ilk yarının bitiş düdüğünün ardından ıslıkla protestoya başladı.

AYEW DE NASİBİNİ ALDI

İlk yarının sonlarına doğru Andre Ayew de protestoların hedefi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükrü Saraçoğlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

alpi 06:

fener taraftarı dar günde satar. skor taraftarı. işte fener taraftarı bu. diyoruz ki iyi tarafından bakalım, eleştirmeyelim. ancak hemen linç kültürü, az başarısızlık geldi mi gitsin sözleri ıslıklar filan. yakışıksız şeyler bunlar. gerçi malesef sanırım tüm takımlar aynı

4
7
yanıtYanıtla
kürjad:

iyi gün Dostu birseye yaramadgi gibi , iyi gün Tarftarida birseye yaramaz Taraftar dedigin zor zamanlarda Takimina destek cikandir. Seni seviyoruz Fenerbahcem. .

3
2
yanıtYanıtla
:

TÜRKİYEDE FUTBOL TARAFTARI YOKKİ . BİZDE İYİ GÜN TARAFTARI VAR KÖTÜ GÜNDE İSE KİMSE TARAFTAR DEĞİL . AVRUPA MAÇLARINI AÇINDA BİR İZLEYİN TARAFTAR NASIL OLUR . GEÇEN SENE HAMBURG KÜME DÜŞME MAÇINDA BİLE FULL DOLUYDU STADI . BU ONLARCA ÖRNEK TAKIM TARAFTARINDAN SADECE BİRTANESİ .

4
1
yanıtYanıtla
FUAT ERDOĞAN:

1907 -2018 111 YIL OLMUŞ BU KULÜP ALKIŞLANMAYI HAKEDİYOR. HER DAİM DESTEK VERMEK LAZIM TARAFTARLIK BÖYLE OLMALI ''ZOR GÜNLERDE ORTAYA ÇIKMALI 111 SENENİN HATIRINA (NOKTA)

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sabret gönül bu hasret biterçekilen acilar canım gün olur geçer

1
0
yanıtYanıtla
Altın çoçuk:

yazık çok yazık büyük umutlar bağladığımız ali koç malesef başkan olamadı taraftarlık gömleği ona çok yakışıyor.ben yaşım gereği çok başkan gördüm ama ali şen gibi ne bir başkan gördüm nede göreceğim.ali koçun yerinde olsam ali şenden ders ve akıl alırdım ayıp değilya eski başkanı.

0
0
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

KOKU GITMESE HEP BOYLE OLUR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title