Haberler

Fenerbahçe Soyunma Odasında Skandal Dürüm İddiası!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın ardından sarı-lacivertli bazı oyuncuların, soyunma odasında dürüm yediği iddia edildi.

Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Suat Arslanboğa'nın yönettiği mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Alanyaspor'a galibiyeti getiren golü 59. dakikada Efecan Karaca kaydetti.

Fanatik'in haberine göre maç sonunda Fenerbahçeli bazı oyuncular, soyunma odasında dürüm yedi. Fenerbahçeli taraftarlar da 1-0 mağlup oldukları maçın ardından dürüm yiyen oyunculara sosyal medyadan tepki gösterirken, "Hakkımızı helal etmiyoruz" yorumlarında bulundu.

TOLGAY, DÜRÜM YEDİĞİ İÇİN BEŞİKTAŞ'TA KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Bilindiği üzere Tolgay Arslan, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Sivasspor maçının devre arasında dürüm yediği için kadro dışı bırakılmış ve devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Tolgay, yeni transferler için düzenlenen imza töreninde de "Döner dürüm benim için fark etmiyor, her türlü yerim." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Suat Arslanboğa Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (88)

CAN DEP:

Arkadaslar bir sey soracam hadi Fener küme düştü seneye birinci ligde Şampiyon olup tekrar Süper lige cikarsa dört yildiz takacakmi...?

21
4
yanıtYanıtla
bursasporlu:

dürüm yenir maç sonu her klupte var ama önümüzdeki hafta trabzona ardından kasımpaşaya yenilirse fener erzurum maçı final havasında geçebilir. güzel maç olur. tabi bursasporumuzunda kazanması temennisi ile

15
5
yanıtYanıtla
İNSANSAN YAKLAŞ, DEĞİLSEN UZAKLAŞ.:

Okurken birden 27 yıl önce atılan ''''eşekler adam olur, bu Fener adam olmaz'''' manşeti geldi aklıma. . .

17
0
yanıtYanıtla
gaddar:

DÜRÜMÜ GS YEDİRECEKTİ ZATEN , AMA ALİ PAVALIBIYIK IN HER YERİ AYRI OYNADI !!!

8
8
yanıtYanıtla
GS Lİ:

kİMSENİN HAYAL EDEMİYECEĞİ BİR KADRO KURUCAM DERKEN ALİ KOÇ İNANMAMIŞTIR. RAKİP TAKIM OLARAK BİZ BİLE BUKADARINI BEKLEMİYORDUK. EN DİŞLİ RAKİBİMİZİN DİŞİ KALMADI 90 LIK NENE GİBİ

15
1
yanıtYanıtla
FB''Lİ:

ÇOK HAKLISIN KARDEŞ, BU KADAR NET ÖZETLENEMEZDİ, AĞZINA SAĞLIK. . .

yanıt5
yanıt0
ANTİ FB:

DÜRÜM FALAN HİKAYEDE ARTIK RAKİP TAKIM OYUNCULARI MAÇTAN SONRA FENERE KÜMEDE KALMA YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYO BUNUDA GÖRDÜKYA SEN HEP KÜMEDE KAL FENEVBAHÇE ÇOK EĞLENCELİSİN SENSİZ OLMAZ ZUHAHAHAHAAAAAA

10
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Dürüm nasil soyunma odasina girmiş kim koymuş neyin dürümü araştirilsin devletin savcilari nerede :)))

12
0
yanıtYanıtla
AZRAİLL:

Tolgay ısmarlamıştırrr

12
0
yanıtYanıtla
tolgaygiller:

ulan arkadaş ne dürümmüş ya maç arasında kim getiriyor bu dürümleri hoca orada taktik talimat verirken bunlar nasıl yiyor o dürümleri ulan tolgay orayı da karıştırdın

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title