Haberler

Fenerbahçe'nin Erol Bulut'la yolları ayırması halinde yerine geçmesi muhtemel 4 isim belli oldu

Güncelleme:

Son dönemin en derin ve en kaliteli kadrosunu kurarak bu sezona başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un performansı sarı-lacivertli camiada hayal kırıklığı yaratmış durumda. Daha önce Göztepe ile oynanan maçın ardından istifasını sunan ancak başkan Ali Koç tarafından kabul edilmeyerek "son ana kadar beraberiz" mesajı verilen Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki geleceği de belirsizliğini koruyor.

Sezonu Erol Bulut ile tamamlamak isteyen başkan Ali Koç ve yönetimi, bir yandan da alternatif planlarını hazırlıyor. Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması durumunda Erol Bulut ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin masasında 4 isim var.

VILLAS-BOAS

Porto'da şampiyon olan ve ardından Chelsea ve Tottenham ile Ada'da görev yapan Villas-Boas, son 3 kulübü Zenit, Shanghai ve Marsilya'da başarılı günler geçirdi. Chelsea ve Tottenham maceraları dışında gittiği her kulüpte yüzde 110 verim aldı. Marsilya gibi baskının yüksek olduğu bir kulüpte, kadro kalitesinin ötesinde sonuçlar almayı başardı.

JOACHIM LÖW

Fenerbahçe ile yarım kalan bir hikayesi olan ve zihinlerde hep iyi hatırlanan Joachim Löw, tam 17 sene Almanya için görev yaptı. Avrupa Şampiyonası sonrası için hazır durumda olacak. Löw, Fenerbahçe'nin genlerini biliyor ve Türkiye'deki futbol ortamı hakkında da tecrübesi bulunuyor.

LUCIEN FAVRE

Dortmund ile yolları ayrılan Lucien Favre, tüm kariyeri boyunca kısa ve orta dönemde iyi, uzun dönemde ise başarısız bir teknik direktör olarak tanındı. Hertha Berlin, Mönchengladbach, Nice ve Dortmund maceralarına çok iyi sonuçlarla başlayan ve bunu 1.5-2 sezon boyunca devam ettiren Favre, kurucu bir teknik direktör olarak da başarılı sonuçlar verdi.

LEONARDO JARDIM

Olympiakos, Sporting ve Monaco'daki başarılarıyla tanıdığımız Leonardo Jardim, henüz 46 yaşında ve yolun çok başında olmasına karşın çok da tecrübeli bir teknik adam. Daha önce ismi Fenerbahçe ile anıldı. Fransa'da son yıllarda Paris'i yıkarak şampiyonluk kazanan tek teknik adam. Ayrıca, baskının yüksek olduğu, futbol ikliminin Türkiye'ye benzediği Yunanistan'da da çifte kupa kazandı. Leonardo Jardim, son dönemde parlak günlerinin uzağında olsa da Fenerbahçe ile tekrar zirveye çıkabilir, uzun vadede de kazanan bir formül üretebilir.

(SPORX)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Jardim Lucien Favre Fenerbahçe Erol Bulut Haberler

500

Yorumlar (17)

İsimsiz:

Gençlerbirliği’ne yenilen bir takıma kimi getirirseniz getirin fayda etmez o üç siyahi oyuncuları göndermediğiniz sürece takımdan hayır beklemeyin adamlar topa vurmasını bile bilmiyorlar değilki gol atacaklar unutun gitsin

6
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Sanirim bizim Malzemeci bile Takimi kursa. . . en azindan bi Kurgu belli olur. . . ve Pelkas son yarim saati solbek oynamaz. .

4
1
yanıtYanıtla
CİGOLADALI BAZDA:

GEREK YOK SEZON EROL HOCAYLA BİTER ARTIK. YENİ GELECEK HOCA DA YIPRANIR BU SEZON 0 DAN BAŞLASIN GELECEK OLAN

5
0
yanıtYanıtla
ferhat:

bu dandik takımı kimse kurtaramaz

2
3
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Daum en mantıklı seçim gözüküyor. Daum''da muhtemelen izliyor ve Fenerbahçe''yi takip ediyor. Bu avantaj sağlar ve gelirse Fenerbahçe puan farkı açarak şampiyonluğa gider.

1
3
yanıtYanıtla
Canmen:

Göztepe yenilgisinle beraber gitmis olsaydi. . . dünkü yenilgi olmiyacakti. . .

4
0
yanıtYanıtla
xxxx:

Yenildik ve reporaj sırasında güldüğü an kovulması gerekiyordu !

1
2
yanıtYanıtla
fetdat:

emre erol bulutun karayerine bitirdi bunu iyibilin

1
2
yanıtYanıtla
hakan:

Erol Bulut var mıydı ki gitsin. Takımı motive edemeyen adamdan Hoca olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
Farketmez!:

fenerin başına kim gelirse gelsin, karışanı çok olduğu için başarısız alacaktır. Düşünsenize Löw gelmiş ama işine karışan emre, volkan ve ali koç triosu olacak. Gelmez, ancak gelirse de emre ve volkan''ı istemez. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title