Haberler

    Fenerbahçeli Yetkililer, Yerry Mina İçin Rusya'ya Gitti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, transfer listesinin ilk sırasındaki Yerry Mina için önemli bir adım attı. Fenerbahçeli yetkililer özel uçakla Moskova'ya gitti.

    Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de listenin ilk sırasındaki Yerry Mina için önemli bir adım atıldı.

    beIN Sports'un haberine göre; 2018 Dünya Kupasında Kolombiya formasıyla sergilediği performansla parlayan Yerry Mina ile temasta bulunmak için Fenerbahçeli yetkililerin özel uçakla Moskova'ya gittiği öğrenildi.

    BARCELONA'NIN MINA'YI KİRALAMASI BEKLENİYOR

    3 Temmuz'da son 16 turunda İngiltere ile karşılaşacak Güney Amerika ekibinin kampında yer alan 23 yaşındaki stoperin, bu yaz Barcelona tarafından kiraya verilmesi bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Yerry Mina Moskova Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR:

    Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın.

    3
    11
    yanıtYanıtla
    Sözde 2011 Şampiyonuna:

    Fb nin transfer haberinde hâla 2011 hayali kuruyorsun çok beklersiniz

    1
    2
    yanıtYanıtla
    malcolm x:

    kim ne derse desin artık kulüp profesyönelce yönetiliyor.transferler nokta atışı önceden bakkal dükkanı yönetiyorlardı sayın değerli başkanımız ve yönetim demiyorum çünki başkan ve kardeşi vardı.kardeşler bakkaliyesi.allaha şükürler olsun genç yeni çağın yöneticileri ve başkanı geldi.hala aklı 2011 diyen arkadaşlar önce kulübünüze bir bakın zaten sizi bu 2011 sevdası bitirmedimi.hala bu kafayla giderseniz yinede allah göstermesin alt liglerde görürsünüz kendinizi eskiyi unutun geleceğinize bakın.saygılar.....

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title