Haberler

Fenerbahçe evinde şov yaptı, Konyaspor'u 5-1 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Süper Lig'de 9. hafta maçında Fenerbahçe evinde karşılaştığı Konyaspor'u 5-1 gibi net bir skorla yendi.

Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Konyaspor'un golünü 16. dakikada kendi kalesine Serdar Aziz atarken, ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Garry Rodrigues, 14. dakikada Zanka, 28. dakikada Ozan Tufan, 79. dakikada Gustavo ve 82. dakikada Vedat Muriqi kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 17'ye yükseltip zirve takibini sürdürürken, Konyaspor 12 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile karşılaşırken, Konyaspor ise evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Fenerbahçe evinde şov yaptı, Konyaspor'u 5-1 mağlup etti

MAÇTAN NOTLAR

ABDULLAH YİĞİTER İLK KEZ A TAKIM'DA

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Abdullah Yiğiter, ilk kez A takımın maç kadrosunda yer aldı.

Sarı-lacivertlilerde, kaleci Harun Tekin yaşadığı akciğer enfeksiyonu sebebiyle 21 kişilik kadroda bulunmazken, bu oyuncunun yerine 19 yaşındaki Abdullah ilk kez kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe evinde şov yaptı, Konyaspor'u 5-1 mağlup etti

KOCAMAN ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, İttifak Holding Konyaspor'un başında eski takımına karşı Kadıköy'e çıktı.

Aykut Kocaman'ın yanı sıra kariyerinde daha önceden Fenerbahçe forması giyen kaleci Ertuğrul Taşkıran da eski takımına karşı oynadı.

Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşma öncesinde kaleci Ertuğrul'u tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

ŞİKE VAR

2
3
yanıtYanıtla
Saki:

Kocaman kıyak

3
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Satılık "kocaman" konya:))

2
2
yanıtYanıtla
dost:

bu maçın gizli kahramanı kaleci serkan dır kendisine kocaman bir teşekür edin

1
2
yanıtYanıtla
KOCAMAN BİR GALİBİYET:

Aykut otobüs çekti kaleye ama biz o otobüsü parçaladık. Karşında bitik şikesaray yok. Fenere karşı otobüs çekersen biz de böyle 5 çekeriz tıkı Gaziantepe yaptığımız gibi. Gustavo, Rodriques, Ozan triosu maçın en iyileriydi. Maçı biz kontrol ettik. Tempoyu biz düşürdük, biz arttırdık. Bugün Fenerbahçe 6 gol attı. Birisi kendi kalesine diğeri de karşı kaleye. Yoksa Konya''nın şutu bile yok neredeyse. Kocaman bir galibiyet oldu.

2
1
yanıtYanıtla
tescilli:

şikecileri için adli kayıtlara bak. boluspora (boluspor tarihinin en büyük parasını ödeyerek aldığı)katakulle ile 1 milyon euro ya sattığınız eski kaleciniz hop kpnyada ve aykut:) 15. saniyede jendini attıran serkan. boş kalelere gol atmayan visca. tff mkh:)

yanıt0
yanıt0
,,,,,:

Bizde yedik bozacı şıracı misali

1
2
yanıtYanıtla
kim:

sorarım ey aykut efendi her önüne gelen takıma 11 kişi savunma yapıp rakip kaleye gitmeye korkan takımın bugün itibariyle oyun anlayışını mı değişti konrtadan gol yemeler çıkarken top kaptırıp gol yemeler ne iş hayırdır tff başkanınızın izindesiniz anlaşılan sicilinize yakışan budur zaten çok görmüyoruz. ama sizi yine şampiyon yapmayacagiz mayısta gorusuruz.

1
2
yanıtYanıtla
M.Çek:

Aykutttt!!!!! ne iş?

1
1
yanıtYanıtla
Alper:

Yine pis kokular geliyor aykutt

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title