Haberler

Fenerbahçe, Isla'nın yerine Barcelona'lı Wague'yu almayı planlıyor

Güncelleme:

Şilili defans oyuncusu Mauricio Isla ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yıldız futbolcunun açığını Barcelona'nın genç sağ beki Moussa Wague ile doldurmayı düşünüyor.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran ve son olarak Mert Hakan Yandaş ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Mauricio Isla ile yollarını ayıran sarı lacivertliler, Şilili defans oyuncusunun alternatifini dünya devi Barcelona'da buldu.

Fenerbahçe, Isla'nın yerine Barcelona'lı Wague'yu almayı planlıyorMoussa Wague

SON KARARI SETIEN VERECEK

Fenerbahçe, Fransa'nın Nice kulübüne kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan 21 yaşındaki Moussa Wague'yu gündemine aldı. Genç sağ bek için son kararı Katalan ekibinin teknik direktörü Quique Setien verecek.

(Kaynak: Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauricio Isla Fenerbahçe Barcelona Genç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ali koç iyi transfer yap artık:

yav he he bu yönetime transfer konusunda zerre kadar güvenmiyorum ali koç gelirken barcelona ile iyi ilişkilerim var şirketlerimiz onların sponsorları onlarla altyapı ve futbolcu alışverişi yaparız diyodu milletten oyu aldı takıma direkt katkı veren başarılı transfer sayısı bi muriqi bi de gustavo daha fazlası değil

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title